Arslann Kızlar sulu yemek yediremiyorum köfte vs onlardada sıkıntı yok ama sulu yemekle sıfır aramız sürekli makarna yemek istiyor napıcaz çözümü olan varmı heryolundenedim sizde durumlar nedir
Arslann SevimliHayaletCasper bi kaşık kuralınuyguladım olmadı pişirmedim olmadı çorba felanda içiyor bu arada ama sadece ev yemeği yemek istemiyor meyve yer sebze çorbaları içer
Sapsikanne Arslann benim oğlum da asla sulu yemek çorba yemez köfte tavuk balık et makarna pilav alacağını onlardan alıyor diye takmıyorum yapacak bir şey yok
Zlm Arslann benimkide öyle asla sebze yemiyo bende çorba olarak veriyorum en azından vitaminini alsın
Prenses_annesi22 Arslann ohoo 4 yasında aynı gecenın körü bana makarna yaptryo yıyo deli mi ne 😁 pilav sevmyor tavuk yemeklerıne bayılıyor sevdıgı corbalar var biri yayla biri tavuk corbası dıgerıde sehrıyelı corba
NariNariKiminYari Arslann benim oğlumda pilav makarna olsun başka bişey yemiyor. Çözüm olarak evde pilav ve makarna yapmayı bıraktık mecburen yemek zorunda kalıyor
defnevedoruk Arslann lütfen yanlıs anlamayın ama nolur önünü alın😔 halama zamanında yalvardık kızını pilav köfte makarna ile büyüttü 14 yasında 100 küsür kilo hâlâ birsey yapmıyorlar
Sermec27 defnevedoruk valla almayan almıyor benim oğlumda sulu yemek yemez pilav makarna köfte tavuk balık vs yer 15.150 ancak var 3 yaş 4 aylık yani kimine bu şeyler de kilo yapmıyor
Arslann Sermec27 defnevedoruk evet keske kilo alsa almıyor malesef boya gidiyor benimki hatta 3yaşında 100cm 14 kilo bende bağımlılık olcağını düsünmüyorum ama 3 yaş inatcılık yaşı sanırım ondan inat ediyorlar resmen yememek için sebze çorbaları içiyor sebzeyi direkt yemiyor meyvenin her türünü yer mesela ama derdimiz sadece sulu ev yemeği
Sermec27 Arslann aynıyız 3 yaş 4 aylık köfte tavuk balık lahmacunu pilav makarna çorba meyve kahvaltınin bütün çeşitlerini yiyor ama sulu yemek yemiyor maalesef
heygorl Sermec27 ileriki yaşları için sorun teşkil edebilir çünkü tek tip beslenmeye alışıyor ve sadece karbonhidrat alıyor. Karbonhidrat bağımlılığı olabilir
defnevedoruk Sermec27 cünkü daha 3 yasında daha ileriyi görmediniz, kilo dısında büssürü sağlık sorubuda yaşabilir
Sermec27 heygorl yani sadece pilav makarna yemiyor oğlum köfte tavuk balık çorbanın her çeşidini yer ama maalesef sulu yemek yani sebze yemiyor
Sermec27 defnevedoruk yani haftada bir yeniyor makarna pilav tavuk bu kadar cok sıkıntı olacağını sanmıyorum herşeyi yiyor çorba vs ama maalesef sulu yemek tüketimiyor yemiyor yani yapacak bir şey yok 🥰