kurabiyevarsimitvar Cigdem61 kanamam asla bitmedi demiş biriside kafam baya çorba oldu 🥲 yasmin ne kadar süre kullandınız?
Cigdem61 kurabiyevarsimitvar yasmin açıkcası 1 ay kullanabildim çok fazla bulantı yaptı devam edemedim. Birazda vücut etkisi kişiden kişiye değişiyo sanırım ama benim çoğu tanıdığım yazz kullanıyor ve memnun. Ablam 10 yıldır falan kullanıyor sanırım aralıksız.
kurabiyevarsimitvar Melovealp ay pek hareketli değilim klasik rutin hayat 20 yaşındayım spor falan mı yapmam lazım
Melovealp kurabiyevarsimitvar yaşın genç spor kadar olmasada yürüyüş filan evde bir iki hareket yaparsan daha sağlıklı olur
Sonsuz18 kurabiyevarsimitvar yazz kullanıyorum ikinci kutum hiçbir sıkıntı yaşamadım sadece normale göre biraz adeti azalttı oda iyi bişey benim için
kurabiyevarsimitvar Tugba5834 hayır emzirirken kullanılmıyor emzirenler cerazette falan kullanıyor bir doktora sorsanız daha iyi yardımcı olur
[silindi] zeze97 ben o zaman hamile veya emziriyor değildim adetimin 3.günü civarı başladım diye hatırlıyorum eczacı daha doğru bilgi verir ama yazz emzirirken kullanılmıyor maalesef
rroselightt kurabiyevarsimitvar Yazz benim psikolojimi alt üst etmişti. Hamilelikteki gibi ağlıyordum sürekli