eeeebru Merhaba Aranızda Aptamil Conformil kullanan var mı? Gazlı bebekler için sindirimi kolaylaştırıyomuş. Bebeğim 2 aylık ve üç gündür kakasını yapamadı bu sorum bizde genelde oluyor kullanan varsa bilgi verebilir mi?
hanlnim eeeebru conformil bilmiyorum ama dogumdan beri aptamil kullaniyoruz biz bebegim premature dogmustu ilk prematil kullandik simdi pdf kullaniyoruz bundan da prosyneo1 kullanicaz o da gaz ve kabizlik icinmis. Doktorunuza sorun bi bize doktorumuz onermisti bizimde 3-4gun kaka yapamamak gibi bir sorunumuz olmustu ilk dogdugu zamanlarda.
elifnurummmm eeeebru Bizde Aptamil prosyneo kullanıyorduk sonra gaz sancıları artmaya başladı ve yaklaşık 1 hafta kaka yapmadığı günler oluyor du doktorumuz Aptamil conformil ve bigaia damla önerdi onlari kullanmaya başladıktan sonra 2 - 3 gün içinde kakasıni yapmaya başladı ve gaz sorunumuz baya azaldı biberon olarak dr Brown in biberonunu kullanmaya başladık.
Mrvkyaoglu eeeebru ben sma comfort kullanıyorum aptamilin normalini denedim sevmedi kakası tanecikli oldu sindirimi zorladi sma comfortun da sindirimi kolay bide onu dene istersen gazlı bebekti benimkide o yüzden bu mamayı kullaniyorum öneririm
elifnurummmm Deletedmom_220 evet ilk yeşil yaptı sonra normal sarı turuncu gibi yine ara ara yeşil yapıyor
neslymmm eeeebru merhaba, kaka probleminiz o zaman geçti mi ? Şuan benimde tam 2 aylık bebeğim var kaka yapmıyor acilde 2 3 kere lavman yaptık, hala kendisi yapmadı bizde dün bu mamayı aldık, çare oldu mu size
eeeebru neslymmm merhabalar o mama kabızloğı çözmedi . Sma comforta başladık çok şükür o mamayla beraber kakasını normal şekilde yapmaya başladı. Biraz pahalı bi mama ama anca o çözüm oldu. Doktorumuz 4. Aya kadar sma comfort kullan sonra biraz daha uygun fiyatlı mamaya geçebilirsiniz dedi bizde geçen hafta sma optiproya başladık çok şükür bi sıkıntı olmadı kakasını yapabiliyor