Zeynepomer96 Mamadan sonra bebeğim ağzı kurumuş gibi sesler çıkarıyor su verilir mi bu arada henüz 1 aylık bebeğim
Alp_prens Zeynepomer96 ben 1 ay mama verim sadece sonra anne sütü aldı hep ben 10 günlük den beri bir çay kaşığı veriyorum Zemzem ile kaynamış suyu karıştırdım
Mom103 Zeynepomer96 ben de başta mama veriyordum. Pamukçuk olmasın diye su verdiriyordu doktor veriyordum ben de 😊
tugceemir Zeynepomer96 kimseyi dinleme özellikle doktorları cocugun ciğerleri kurur allah korusun icir suyu gunde ver bi kac cay kasigi pisman olma sonradan bizim ailede birinin başına geldi yawrumun ciğerleri kurumus yazik iyiki erken fark ettiler 🤲
LittleAngell Zeynepomer96 benim bebeğim hiç emmedi mama ile besleniyor ilk dogduğu zaman doktora haftalık kontrole gittiğimizde mama dan sonra kaynamış soğumuş su ver anne sütünde su ihtiyaçlarını karşılıyolar ama mama karşılamaz su vermeyi ihmal etme dedi bizde suan 1 aylığız
Fraxinus Ya zaten mama suyla hazırlanmıyor mu bence vermelisin suya alışsın ben emzirdiğim için vermedim ama sonra pişman oldum suya alışamadı bir türlü