Layddiana Boğazım acıyor öksürük var halsizim bademcigim şişti galiba oğluma bulaşır diye korkuyorum nasıl atlaticam ilaç da kullanamam🥺
D_deniz Layddiana bulaşmıştır zaten. Sürekli emzirmelisiniz hafif atlatması için. Ateş olursa ılık duş aldırın. Bol bol emzirin
smyy3402 Layddiana çok geçmiş olsun aynı sorun bende de var ve benim maalesef bebeğime de geçti sanırım geceleri özellikle öksürüğü var ve artıyo. Burada bebeğim 4 buçuk aylık😐
milletsanakanalizemiolacak Layddiana gecmiş olsun bende hasta olmuştum doktor maxiflu diye boğaz spreyi verdi bana sabah ve akşam 1 fıs
smyy3402 Layddiana toz zencefil bal limon sıcak su karısım yapıyorum. Bol su tüketiyorum. Ama öksürük devam ediyor maalesef
Layddiana AsyaUlku aferin i kesinlikle önermedi içindeki etken madde bebeğe etki eder dedi parol iç sadece dedi ve çocuklara da yapılan bir iğneden yaptı. İnşallah iyilesirim
AsyaUlku Layddiana Çok geçmiş olsun benim doktor dedi bana ama ben sadece pastil kullandım zaten bir kere geçirdi boğaz ağrısını aferine gerek kalmadı bende içmem o halde bundan sonra. Teşekkürler bilgi için
aaslanbeyy Aferin plus u benimde doktorum önermiyor. Parol önerdi sağlık ocağı . Hastaneye gittim doktor antibiyotik verdi + serum takıldım emzirebilirsin sorun yok dedi. Geçmiş olsun size de🌹 Bol su,bol meyve, ıhlamur , ballı süt bunlarla atlattım biraz