unibabyailesi Uni Baby İlk Adım Islak Mendil, çevreyi keşfe çıkan bebeklerin el, yüz ve bez bölgesinde güvenle kullanılabilir. 👣 İlk Adımlarını atmaya başlayan bebeğinizin ihtiyacına göre formüle edilmiştir. 👶🩵 #UniBabyTestEder Buraya TIKLAYINIZ 👈🩵 Reklam
Azra00 unibabyailesi unibaby çok ince geliyor ıslak mendil o yüzden tercih etmiyorum 😔kalitesini biraz daha arttirsbilirsiniz ıslak mendillerin
lceLady Azra00 Temizlik için kullandığım havlu ıslak mendil lerden sonra banada çocuk ıslak mendilleri çok ince geliyor. Keşke öyle kalinlari olsa 🤔
ozlemaryad Azra00 bana da ince geliyor şuan 12+ kullanıyorum ve bir iki gün sonra ilk ıslaklıktan eser kalmıyor biraz daha kaliteli olabilirler
unibabyailesi Azra00 lceLady ozlemaryad dalpsmom Merhaba, faydalı yorumunuz için teşekkür ederiz.🩵 Konu hakkında yardımcı olmak isteriz. Özel mesaj üzerinden size ulaştık. Sevgiler.
unibabyailesi D_deniz Değerli yorumlarınız için teşekkür ederiz.🩵 Yılda 40.000′den fazla testten başarıyla geçen* ürünlerimiz ile yanınızda olmaktan çok mutluyuz. 😊 *Yapılan test sayısı üretim miktarlarına ve yıllara göre değişmektedir.
dalpsmom Bana da ince geliyor kullanırken almış bulundum ama bebeğimin temizliğini yaparken yetmiyor. Bi daha almam