Nesli123- KıZlar merhaba bebeğim 3,5 aylık ve ağız içi yanak kısmında 3 aydır geçmeyen bir pamukçuk var. 2 doktora götürdük 2 side mikostatin ve karbonat sürün dedi. Yapıyorum geçmiyor, başına gelen var mı. Doktora yazdım cevap bekliyorum ayrıca
demetdenizc Nesli123- aynı zamanda karbonatlı suyla emziriyorsanız göğsünüzü mama veriyorsanız biberonunuzuda temizlemeniz gerek yani bebeğin ağzı ile temas eden her şeyi de temizlemek gerekir
Sare_nuhaninannesi_05 Nesli123- Benim kızım 40′ı çıkmadan olmuştu karbonatlı su ile gazlı bez yardımıyla silmiştik fakat geçmemişti canı yandığı için emmiyordu bizde eczaneye gittik direkt eczaneci kadın bir damla verdi antibiyotik en fazla 10 gün kullanabilir dedi pamukçuk ilerlerse ağız mantarına dönüşüyormuş biz 1 gün kullandık 40 mevlüdüne kadar ertesi gün mevlüt vardı ve ertesi güne geçmişti hiç birşey kalmamıştı adını şuan hatırlamıyorum ama muzlu kokuyordu ayriyetten meme etmiyorsa memenizi emziklerini ve biberon hijyenine dikkat edin çok hassas bir mevzu 🥹 eğer sizin kullandığınız dediğim gibi kokuyorsa oda olabilir yada başka bir markadır tam hatırlamıyorum ama hemen geçirdi
gunesimm11 ne illet bişey ya kızımdada var bi türlü geçmiyor anlattıgın gibi yanak içleri diş etleri dudak içleri hertarafı yani. doktorum sarı akışkan muz kokan bi damla verdi ama nafile asla gecmıyorrr