iremaydmr Kızlar 5.5 aylık oğluma avakodoyu nasıl tatlandırıp yedirebilirim tarif bilen varsa memnun olurum 😇
crybaby iremaydmr doktor bana avokadoyu 6 Aydan önce verme demişti ama siz bilirsiniz. Birde tadımları bitirmeden bence karıştırmayın ama yine de bi tarif vereyim size kalmış. Avokado muz bebe bisküvi çok seviyorlar
alinmom iremaydmr bnde evde danone yapıyorum ara öğün olarak severek yer bebeğim Yoğurt Labne Muz Avakado Ceviz Bunları mikserde pızıttt😋
nuh17 iremaydmr 6.ayi bekleyin bati ne aceleniz var bu ek gidada 😃 muzla verebilirsiniz ben muzla veriyorum , yumurta ve peynirle veriyorum karistirip cok seviyor
Bsmdg iremaydmr biraz evvel bende bunun hemen hemen aynısı bir post açmıştım burdan cevap okudum bende😂 ben bugün 1 çay kaşığı verdim içine zeytinyağı ekledim. Sonradan pişman oldum acaba erken miydi diye. Sanırım 6. Aydan sonra vericem bi daha
rabilay Ben pirinç unuyla veya irmikle bi muhallebi yapıyorum muzla avokadoyu ezip karıştırıyorum biraz da üzüm özü ekliyorum o şekilde yiyor sadece
Deletedmom_216 iremaydmr ilk tasim yapicaksaniz eger ezip verebilirsiniz. Bir cay kasigi zeytin yagi ve anne sutu koydum o sekidle verdim cok guzel yedi☺️ mama kullaniyosaniz mama da koyabilirsiniz amaç aslinda rahat yutabilmesi icin hafif kivamli pure olmasini saglamak☺️
merkursavascisi_06 iremaydmr kızım küçükken dümdüz ezip verdiğim avokadoyu çok güzel yerdi şimdi yediremiyorum🥲 süt alerjisi yoksa labneyle falan karıştırıp verebilirsiniz ama biraz bekleyin isterseniz 😊