Sunismyson alinmom saçma olucak ama sarmaya bayılırım ama en iyi yaptığım yemeğin de lazanya olduğunu söylerler😂🤭
LadyGaddar alinmom Tabiki..🌸 Her litre için 1yemek kaşığı iri tuz 1cay kaşığı limon tuzu ve toz şeker 1 limonun suyu 5litre için( normalde 2buçuk)ama ben 3sb elma sirkesi eklerim Alta üste ve aralara sarımsak Malzemeleri sıkıca diziyorum en üste turşu kapağı ekleyip sıkıca kapatıyorum Afiyet olsun😅
Defnegzm alinmom kendi yapmadığım her yemeği severim 😂😂hergün yemej yapmaktan gına geldi 😂çorbalarımı çok beğenir herkes
MiracAlpinveUmutunAnnesi alinmom Hazır olan bütün yemekleri severim 😂 Evde kendim yapacaksam da gün menüsüne bayılırım makarna salatası kısır yaprak sarma pohaca börek tatlı
burcu_ay Bende hiç sıkılmadan makarna yiyebilirim ama hatayın biberli ekmeğini çok güzel yaparım hatay geliniyim😍
zeynepyusufaslan alinmom ay ay hangi birini anlatayım yemek yemeye aşığım ben ama en çok balık seviyorum balık yiyince mutluluktan havalara uçuyorum 😅 elimin lezzetli olduğunu söylerler kırmızı et pek sevmem beceremem ama geri kalan yemek pasta börek bende 😅😅
hopdedik zeynepyusufaslan bende balik cok severim,☺️ciger de cok severim bu yuzden esim kedi der bana tipimde benziyormus🥰
dlos alinmom Sarma, paylıcanlı kıymalı yemekleri genelde severim, kuzu beyti, köfte ve döner ekmek arası çok severim. Et+karbonhidrat= ben 😍 sağlıksız şeyleri çok severim 😂