jasminegms 38.5-39 dişten dolayımı acaba ama 1 haftadır byrnu akıyor tam düzelmişti tekrarladımı dahamı kötü oluyor anlayamadım üstünü soydum sadece bezi var bu arada 6 aylık . Ne yapmam lazım
Buglem22 jasminegms düşmeyen ateş enfeksiyon belirtilesidir şimdi sadece vücudunu soğuk suyla yıkayin 1cay kasıgi calpol verin hayla düşmezse hiç beklemeden acile gidin Allah korusun sizi korkutmak istemiyorum ama beklemeyin kızımda böyle olmuştu
jasminegms ttrck üstünü cıkardım bezle camı açtım ev sogusun soguk kompleks yapıyorum bezlerden ama düşmüyor 😔
ipek3423 jasminegms jasminegms böyle birden çok soğuk olunca bebekler titreyince ateş düşmez diye bi kitapta okumuştum acaba birden soğuğa maruz kalmasa mı
jasminegms ipek3423 öylemi diyorsunuz am ahala ev öyle sogumadı vaska türlü nasıl ateşini düşürebilirim bilmiyorum 😔 hala aynı asla düşmedi
ipek3423 jasminegms yani hastaneye gitseniz iyi olur aslında, ılık bi duş aldırsanız, alnına koltuk altına kasıklarına ılık bezler koyun sık sık bezleri yenileyin belki düşer
jasminegms ipek3423 daha önce ateşlendiğinde götürdüm düzgün ilgilenmiyorlar acillerde bende doktorunu bekliyim dedim 😔
jasminegms ipek3423 emmiyor gücü yok gibi cok hızlıyoruluyor bird eburnu tıkalı temizliyorum ama fayda etmiyor sinüsleri dolmus sanırım ooof bir de tek basımayım cok çaresiz kaldım
jasminegms ipek3423 calpolle rahatladı doktoruna goturdum burun ve bogaz sprey verdı devam ederse yatış yapıcaz dedı ama gece devaam etmedı