es6 Kızlar acil mustela konak sampuanı görseli iletir misiniz farklı farklı çıkıyor hangisini alıcam kızımın saçında konak var baya doktor önerdi eczanede bulamadık sipariş vericem çok acil bi de mustelanın yine nemlendiricisi varmıs sanırım kuru cilt diye onu da önerdi ikisini atar mısınız
SeverusSnape es6 merhaba, konak için köpük formdaki şampuanı almanız gerekiyor. Cildi çok kuru ise, egzamaya, pullanmaya eğilimli ise stelatopia serisinin nemlendiricisini kullanabilirsiniz. Kuru ama çok çok kuru değilse, cold cream serisi.
alinmom es6 bu ürüne gerek bile yok bebek yağı zeytinyağ bunları karıştırın sık bir tarakla tersten tararsanız kısa bir sürede biter
bune stelatopia olanlarından alacaksınız eklemeye çalıştım ama yapamadım. Bu arada ben kullanıyorum hiç de bi ise yaramadı bebisimde. Zeytinyağı sürüp beklettim konak tarağı ile de taradım daha iyi geldi. Öndeki şampuan arkadaki krem eğer becerebildiysem fotoğraf yüklemeyi 😂
es6 alinmom cok kullandım geçmedi saçı zaten dökülüyordu kestik bizde kafasının üstünde cok var hala bıngıldak kısmı kalın kabuk kabuk :(