egeveannesi1 Oglum 2.5 yaşında 4-5 aylıkken sunnet oldu normal bir pipisi vardı sunnet olunca küçüldü tabı gören herkes ay ne kadar küçük felan diyor kafayı yıcem ne zaman büyür bu çocukların pipisi içime şüphe düşüyor ınsanlar böyle konuşunca aksi bir durum mu var diye düşünüyorum
dertlikaval egeveannesi1 ne kadar büyük olması gerekiyormuş söylesinler ölçelim 😀 Ne garip insanlar ya bence takılmayın
LezizeNine egeveannesi1 onlara bu hakkı siz veriyorsunuz ama. Çocuğunuzu kadın kız bile olsa kimsenin yanında değiştirmeyin hem mahremiyet için hem de boş yorum yapmamaları için.
Umutveannesi egeveannesi1 2,5 yaşında oğlum var bezi bıraktık, çok acil durum olmadığı sürece kimsenin tuvalete götürmesine müsade etmiyorum, bezlenirken de aynı şekildeydi başkasının yanında bezini değiştirmezdim.
egeveannesi1 dertlikaval insanları anlamak zor aksi bi durum olsa kaç tane dr muayene etti söylerlerdi
Miracinannesi_ egeveannesi1 bunu düşündükleri yetmezmiş gibi bir de söylüyorlarsa o insanlar da ben art niyet ararim belli ki ilgiyle izlemisler. Birdaha o insanların normalde kimsenin ama özellikle o insanların yanında bezini değiştirmeyin