Kızlar 17 aylık bir oğlum var elhamdulillah çok şükür sağ olsun inşallah nerden başlasam bilemedim çok sıkılıyorum daralıyorum
Gurbetteyim tekim kimsem yok tek büyütüyorum bilmiyorum herkesin çoçuğumu böyle çok hareketli hiç durmaz herşeyi ağlıyarak yaptırıyor bana kesinlikle hayır diyemiyorum mağazaya
Gidiyorum kendini yere atıyor bağırıyor evde kalıyorum gene durmuyor büğan pazar eşim evdeydi dışarı çıktık yeminle koşa koşa eve geldim dışarda yemek yiyecektik orda kıyamati kopardı yemeği paketledik eve ğeldik durduk yere ağlıyor bağrıyor 3 aydır da hep akşamları
Kalkıyor çığlık çığlığa 3 ay çektik şuan da gündüz uykusu yok gece uykusu var bu sefer akşam kalkıyor yanınıza yatayım diyor 1 yaşında tek uykuya geçtik artık tek uykuyuda bıraktık çok sıkıldım ne bir yere çıkmak istemiyorum artık eşimle de doğru düzgün ne sohbet ne bir vakit geçirme kardeş istiyordum ama şuan okader soğdum ki İnan bilmiyorum baş edemiyorum dışarı çıkarken kriz geçiriyor elimi tutma bırak die yeni yürüyor die düşüyor hep serbest bırakmak istemiyorum artık bilmiyorum ya kafam almıyor rahat kafayla ne yemek ne temizlik hiç bişey yapamıyorum 1 yaştan beri böyle 🥹♥️