benaslindayohum_ Bu gece odaları ayırdım acayip bi boşluk hissim var 🥹 uygulama indirdim ordan takip edeceğim
DenizAlyaa benaslindayohum_ kaç aylık? Başta öyle oluyor bebeginzi aldattogınızı düşünecek ve onu yanlıx bıraktıgınız için çok üzüleceksibiz amagrçiyor sjsjsj ilk gece en zoru
Meryemneva benaslindayohum_ Gece uyanmıyor mu kesintisiz uyuyor mu? Benim kızım 21 aylık hala gece devamlı uyanıyo bazen ayağımda sallayıp tekrar uyutuyorum bu yüzden oda ayırmaktan korkuyorum açıkçası 😞
JuliJuli06 benaslindayohum_ bende 2 haftaya kadar ayiracagim 12 aylik suan ve daha ayirmadan nasil birakicam kuzumu odada yalniz diye dertleniyorum🥹 birde ben beraber uyuyorum yatakta onunla bebegim alisirda ben alisabilirmiyim bilmiyorum bi bosluk olacak bende🥹 ne uygulamasi indirdiniz bu arada
DenizAlyaa @“benaslindayohum_”# maşallahh 🧿 benim kızım da 17 aylık akranlarmış 🌸 biz ayırdıgımıda 5 ayı bile dolmamıştı shshshhs geceleri daha rahat uyuyacak emin olun
Storymoon benaslindayohum_ walla 1 tane oğlum war3.5 yasnda ayırdım odasını sıkıntı yok uyuyor rahat ama ben alıp ynıma koyuyorum küçük çünkü bu yaşları bi daha bulamam o yüzden hep bnmle uyusun
baysal benaslindayohum_ doğduğundan beri hep kendi odasında uyudu ve öyle alıştı beraber hiç yatamıyoruz zaten oda bende rahatsız oluyoruz zamanla alışırsınız
Alprslnemine yks evet ayağımda sallıyorum maalesef. Yanına yatsam çok uzun süre de uyuyor aslında öyle öyle alışır ama işte çabuk uyusun diye 🤦🏻♀️