aybukesimsek merhaba, sizi üzmek istemem umarım da benim durumum gibi olmaz fakat yine de yazmak istedim. O kadar fazla sütüm vardı ki hem emzirip hemde sağım yapıyordum. Asla ve asla kesilme olmadı. Bir dönem bebeğim meme reddi yaşadı 2.5 hafta sürdü onda dahi emmediği halde azalmadı ve günde yaklaşık 7 8 kez sağım yapardım ama ne olduysa birden 5. Aya girmemizle sağ göğsümden sütüm azaldı sol ile emzirdim onunla da 2 hafta içinde vedalaştık. Şuan mama veriyorum ama mememi ne olursa olsun unutturmamak için aralarda 1 çay kaşığı kadar bile alsın diye gece biraz şiştiğinde gündüzde aynı şekilde veriyorum az da olsa geleni alıyor. İlk 2 hafta çok üzüldüm kilolu olan oğlum kilo verdi ama sonra kabullendim ve en doğrusu mama verip sağlıklı kilo alıp gelişimine devam etmesiydi. Bu sürede emsin sütüm artsın diye çok uğraştım çaylardan damlalara kadar ama maalesef olmadı. Denemeyin demiyorum tabi ki çayları damlaları deneyin. Bestlak damla özellikle çok etkili oluyormuş ama kendinizi psikolojikmen yormayın ve üzmeyin. Bebeğiniz asıl o stresi alır sütte ondan gelmez.