arelinannesi1 Kızlar oğlum 3 yaşında yabi 1.5 ay falan kaldı artık 3 diyim bundan 1 ay önce çiş eğitimini tamamladık herşey çok güzel ama nerdeyse 1 haftadır oğlum az az kaka yapıyot ama hep ishal şeklinde grip olmuştu biraz da onunla mı ilgisi vardır acaba
arelinannesi1 arelinannesi1 benim oğlum 2 günde 1en fazla 3 günde yapan bi çocuktu bu durum dısarıya çıktığımızda çok zorluyor bizi birşey mi dokundu acaba yada üşüttü mü
arelinannesi1 Acile götürmeye gerek var mı neşesi falan gayet yerinde bi tek ishal yani bir şey yesin içsin anında çıkarıyor yani
mervemsiiiii mervemsiiiii eczaneden reçetesiz alınabiliyor bağırsakları düzenliyor ishal kabız olsun olmasın ben ara ara veriyorum olursa daha sık veriyorum
mervemsiiiii mervemsiiiii ishal için çinko içeren şurup zinco da var ama o reçeteli mi değil mi bilmiyorum devlet hastanesi nde bunu yazıyorlar çoğunlukla
arelinannesi1 Şimdi ishal için de acile gitmeye gerek var mı bilmiyorum hiç ya zaten oturduğum yerde ki acil de aşırı dandik kötü ilgi sıfır bilmiyorum ya napıcam artık