sevilcn Deletedmom_223 erken bence oğlum 30 Nisan doğumlu hiç emekleme belirtisi yok 7. Aydan sonra ancak bence
evlatkus TulayGeriDon aynen benimkide öyle gövde dönüyo ama toto sabit kalıyor 😀 Allah sağlık versin isterlerse dönmesinler hiç takılma benim arkadaşımın bebeği hiç dönmemiş 9. Ayında direk ayağa kalkmış 😌
Alisvehumos TulayGeriDon merhaba biz gittik doktora söyledik dönemiyor diye,bu şuan bir sorun değil döner dedi:) Ayaklarının üstüne bastırdı yatar vaziyetteyken ellerinden tutup kaldırıp kuvvetine baktı,endişelencek bi durum yok dedi,ki bnm kızım kilo olarakta geriden geliyor
Alisvehumos TulayGeriDon 6 ay 2 günlük 5 kilo 600 gram 36 haftalık doğdu 2370 gram persentil eğrisime göre geriden geliyor.Oğlum da böyleydi o yüzden şaşırmıyorum:)
evrenkus emeklemeye başladı bu ayın başında şimdide kafayı ayağa kalkmaya takmış durumda, uyku düzeni hiç kalmadı, alt iki dişin yeri şişmiş arada ona mızmızlanıyor, bababa diyor çığlık atıyor, ek gıda tadımları yapıyoruz ama çok iştahlı olduğu söylenemez.
TulayGeriDon Alisvehumos sağlıkları yerinde olsun.. canları sağ olsun kuzucuklarımızın. Tekrar çok teşekkür ederim.
reyhanmv Aysenrgrkmm dudak titretip tükürük balonları yapıyor yüzüne düşen tükürüklere kahkaha atıyor (pis şey) 😀 emekleme pozisyonu alıyor boyunundan destek alıp ayağa kalkmaya çalışıyor. Sürekli mızmızlanıyor bi de çok az uyuyor. Ellerinden tutuyorum yürüyor 😀 şimdilik böyle