28Fatos28 Kızlar 2 aylık bebeğim hiç uyumuyor günde tek seferde 10 saat uykusuz duruyor uyuduğu zamanda derin uyumuyor ama ağlamıyor da yani gazı açlığı hastalığı yok neden böyle yardımcı olur musunuz ne yapabilirim ?
aysebb 28Fatos28 Olabiliyor maalesef o aylarda yani ilk 3 ay böyle durumlar gelişebiliyor yani ve yapacak birşey olmuyor her zaman işin can sıkıcı tarafı. İlk 3-4 ay biraz sancılı olabiliyor
aliecem 28Fatos28 aynı bizde oyleyiz emiyor doyuyor gazı çıkıp altına yapıyor ama derin uyku yok veya bir kere oluyor bu bı atak dönemi galiba etrafımda bı kaç kişiyle aynı ayda doğum yaptık onlarda muzdarip
hazalsmomm 28Fatos28 hah bizimkidr bacı günler öyle uzun süre uyanık ama aglamiyo mesela kalabalık mı sizin ev de
aysebb 28Fatos28 O aylarda bende hiç bir iş yapamıyordum. Benimkide göğsümde uyumak istiyordu sürekli bırakınca ağlıyordu yapışık geziyorduk hep oturuyordum o emecek uyuyacak diye
Cerenncee 5.5 aylık bebeğim hala bir günü bir gününü tutmuyor boşver inan ki düşünme yoksa benim gibi kafayı yersin neden uyumuyo diye düşünmekten. :( şans canım şans. Bize uyumayan paket yollanmış
hazalsmomm 28Fatos28 yani bebek yalnız kalsa bıraksan kendi uyuyacak demi kqyinvalidemlere cok sık gideriz orada uyumaz bazen uyuyacak gibi olur dalmadan biri gelir uyanık dur seviyim der sure uzar. Ama evde olunca yarımşar saat de olsa uyuyor.
findk 28Fatos28 benim bebeğim de öyleydi ama ağlardı da seninki aglamiyosa yine iyi ben perişan oluyordum kolik bebekti gaz ilacı kullaniyodu ama ona rağmen uyumuyodu hep agliyodu geceleri neler çektim ya şimdi 6 aylık olduk hepsi geçiyo ama bu seferde diş ağrıları basliyo agliyo şimdi bu yüzden
merv17 28Fatos28 Benim kızım doğduğundan itibaren böyle hani emzirmek için uyandırmaya çalışırlar ya biz uyutmaya çalışıyorduk uyumasa ben niye uyumuyorum demiyor ya gerçekten çok yıprandım 10 aylık hala bu şekilde hiç bir şekilde düzelmedi salla Allah salla yardım eden kimse de olmayınca daha da zor…
findk 28Fatos28 olmuyo bacım o dert biter başka dert başlar ama düzelir o canm uyuku düzeni oluşur büyüdükçe sende çaba göster loş ışıkta uyut uyutucu sesler aç gerkerse yardımcı ol uyumasına belkide tek başına uykuya dalamiyordur yardımcı ol düzelir ins canm