rabiab Kayınvalidem iki gündür ishal rahatsız yatıyor şimdide ben ishal oldum 1 kere de kustum ama çok fazla kustum . Şimdi ateşimde var. Salgın mı var yaşayan var mı ?
mbarlasu rabiab Salgın olabilir çok geçmiş olsun bi doktora görünün ha deyince ilaç alınmıyor hamilesiniz birde. İshaliniz varsa bol su tüketin
aslananne27 rabiab evet salgın benim oğlum yakalandı çok inatci bi ateş kusma ve ishal de vardı bi çeşit virüs bu 3 gün sürüyor çevremde 4 arkadaşımın çocukları da aynı şekilde yakalandılar
Ardenaden rabiab salgindir bnde olmstm yazn annem.olmstu snra bana gecti serum taktilar sadec emziriyorm diye acilde bol su ictm 3 4 gune tammsen toplanmistm
rabiab mbarlasu ilaç vermezler en fazla serum takarlar diye düşünüyorum 😭😭😭 uf hamile olduğum için çok ağır geçiyor
rabiab aslananne27 inşallah kızıma bulaşmaz biz dışarıyada çıkmadık daha yeni hastalık atlattık . Kaynanam kaptı demekki
mbarlasu rabiab Serum toparlar belki siz su içmeyi ihmal etmeyin meyve tüketin hamilesiniz aklıma başka bir şey gelmiyor inşallah hemen iyileşirsiniz 🤲🏻❤️
aslananne27 rabiab kusma ve ishal için ilaç verdi ateş için de Tacpirin ver dedi ben Türkiye de kalmiyorum canım Burdaki ilaçlar orda yok
rabiab Ardenaden uf bebeğim var 1 yaşında bir de hamileyim , çok zor inanın inş kızıma bulaşmaz ama burnu falan akıyor hapşırıyor