berentt Bebeğim 2 aylik doktor cevap vermiyor alsam uygun olurmu kullanan varmı atak döneminde ve gazını cikaramiyor
amazontuba berentt sabah aç. Karna kullandık biz ama bağırsak düzenleyici faydası olur mu, gazına bilemedim. Onun, yerine ya da onunla beraber gaz damlası daha iyi olur biz maflor + relactaz kullandık
Metehanduygu44 berentt maflor gaz damlası değil probiyotik kabızlığaiyi geliyo relaztaz iyi geldi bize şuan 6 aylik inanın 4 aydan sonra rahatliyo
berentt Metehanduygu44 4 aya kadar nasıl sabredicem inanın bilmiyorum çok yoruldum bide atak haftasindayim uykusuzluktan bayılıcam
Seymaixle1 Maflor isale karşı veriliyor gaza hiç bir faydası olmaz . Eğer bütçe önemli değil diyorsanız relactoz en iyisi . Ama bütçe sıkıntıysa rezene hem sen günde 2 fincan iç emziriyorsan tabi hemde bebeğe içir hemen faydası olur . Ayağının altına elma yağı sür oda etki ediyor . Bide devletin karşıladığı metsil benim kızıma etki ediyor du .
fizikiharita Biz 15 günlükken başladık, hala devam ediyoruz. Şuan 4 aylığız. Etki etmeye başlaması 15-20 günü buluyor. Gaz problemimiz kalmadı ama kullanmaya da devam edeceğiz sanırım. Siz yine de doktorunuza danışın. Bazı doktorlar uzun süre kullandırıyor çünkü