annesininbalkizi96 Ayy bıktım her akşam ne pişirsem diye düşünmekten kızlar siz neler yapıyorsunuz Bu akşam ki menü Dolma biber salata yaparım birde canım aşırı tatlı çekiyor Kıbrıs tatlısı yapmak istiyorum Allah nasip ederse.
bilememolabilir annesininbalkizi96 her gün aynı şeyi düşünmek benimde sorunum 🤦♀️ bu akşam Tavuklu mantar sote, fırın makarna ve turşu var.
LadyGaddar annesininbalkizi96 Düşünmek eziyet😵💫 Bazen haftalik menü yapıyorum Bugün dışarıda yiyicez Yarın taze fasulye pilav salata Ertesi güne de kaliyor Sonraki gün de Köz patlıcan yemeği bulgur pilavı ayran🌸 Daha sonra da kuru sebze dolması yapabilirim😂
lina09 annesininbalkizi96 makarna salatası patates salatası milföy ile börek yaptım basite kaçtım valla
annesininbalkizi96 LadyGaddar en güzeli de bazen insan düzene uyamıyor hiç bir zaman planlı hareket eden biri olamadım maleseff canım ne çekerse onu yapıyorum 😂
annesininbalkizi96 lina09 afiyet olsun bende haftada bir yapıyorum eşim çok seviyor gün menüsü diyor 🤭
annesininbalkizi96 LadyGaddar maalesef bu akşam eşim yok rahatım o yüzden kalan yemekleri ısıtıp yerim