Fatma22 Tava Pilav corba salata ypcm . Bu menuye uygun tatli ne olabilir tam tutan tarifkerinz varsa atabikirsinz Sutlu tatli mi srbetli mi karar verenedm
Cicektebenimcicekligunlerde Fatma22 Et olunca şerbetli tatlı yapıyorum. Tavuk olunca sütlü tatlı alakası ne ben de bilmiyorum.🙈😂 Ama et olunca canım böyle bir kadayıf yada şerbetli şeyler istiyor.🤷🏻😀
Xname Fatma22 ben şekerpare yaparım daha kolay geliyor Birde dondurmalı servis ediyorum çuk oluyor çay ile
3kedili2bebekli Fatma22 şeker pare düşünüyorsanız klasik olmak yerine istiridye tatlısı deneyin derim hem hafif hemde kolay şekerpare gibi hemencecik oluyor üzerine düşünülmüş gibi duran bir tatlı
balinayakafaatanhamsi Fatma22 ben lokmalik irmik tatlısı yapıyorum. Çok basit ve her yiyen beğeniyor. Etin yanına şerbetli iyi gidiyor. Birde gül tatlisi var.Ama eğer sütlü de olur dersen yalancı profiterol yapabilirsin. Oda enfes. Porsiyonluk güvenleri servis edersin
balinayakafaatanhamsi Fatma22 şerbetli bir tatlı. Ben seviyorum. Normalde şerbetli sevmeme rağmen. Hafif oluyor. Tavsiye ederim.