caresiz34 Onun adına bir yere bağış yapmak istiyorum ancak nereye yapsam sizce hoşuna gider. Darüşşafaka nasıl bi yer orası olur mu sizce kendisi öğretmen bu arada o gün için yapıyorum
1mom1 caresiz34 bildiğiniz medreselere yardım edebilirsiniz bence en çok sevabı olan sürekli sevap kazandıran bir yer ilim evi sonuçta
Poly-ana caresiz34 Afrika’ya su kuyusu açtırabilirsiniz pankartla adını açıyor Afrikalı çocuklar. Benim kuruluşunda yardımcı olduğum dernek bana teşekkür amaçlı Afrika’da böyle birşey organize etmişti çok mutlu olmuştum
momybaby caresiz34 darussafaka cok mntkli. yetim oksuz cocuklarin egitimi icin burasi. ama bi kıstas daha var. basarili olan cocuklar icin. yani paraniz haybeye gitmez
KuzeyinAnnesi03 caresiz34 someli Afrika falan yemek bağışı yaptırın en güzeli ya su kuyusu yada yemek vermek bence
Poly-ana caresiz34 Canım biz kayınvalidemin adına iki sene önce 30 bin tl kadara açtırdık ama tek kişiydi o bireysel istemiştik biz. Ama toplu olarakta yapıyorlar tam fiyat bilemiyorum suan ne kadar ama çok olduğunu sanmıyorum toplanıp açınca 300-500 civarıdır