hawjin Selaam❤️ 12 aylik oglum var 2 haftadir geceler cok uyaniyor ve aglayarak uyaniyor onu tekrar uyutmaya cok zor oluyor sebepi ne olabilir hiç anlamadım 😓😓 dis degil hasta değil ateşi yok sadece biraz burnu akiyor
3kedili2bebekli hawjin 1 yaş sendromuymus 20 gündür yaşıyorum benimkiler su içip uyuyor daha doğrusu uyumaya çalışıyor çok sık kalkiyorlar bir cozum bulamadım 🥺
Mnbj123 hawjin benimkide durmadan memeye kalkıyor emxirfigimiz için böyle mi ara sadece su veriyordum uyurdu şimdi her kalktığında memede uyuyor
Umay-gmz hawjin 12 ay 26 günlük kızım, iki haftadır gece süreli uyanıyor meme diyor, artık gündüz de demeye başladı sürekli memede anlamıyorum, 8. Diş gelio ama hiç bu kadar olmamıştı diş zamnları da
hawjin 3kedili2bebekli acaba kac gun surer bu sendrom😢cok zor ya suda icmiyor emziriyorum sabaha kadar😓
Mnbj123 3kedili2bebekli benimki boş boş durmuyor 😂😂oyun istiyor bide kendi kendine ıııı ıııı ııı ı ninni söylüyor
3kedili2bebekli Mnbj123 ninniyi benimkiler de yapıyor oyun istemelerine müsade etmiyorum odadan çıkarmıyorum beşikte tutuyorum hep 😂
3kedili2bebekli Mnbj123 yok duruyor benimkiler hiç çıkarmadım şimdiye kadar uyku saatlerinde odadan hatta beşikten geri uyumaya çalışıyorlar yada oyle oturuyoruz ninni souluyorum biraz gülüp eglenip kendilerince simariyorlar 😂