mozaik Merhaba Geçen hafta zorunlu sezeryan oldum. Hamileligimde sıfir ödem vardı. Şimdi igne batirsan patlayacak gibiyim. Benim gibi sonradan vucudu odem toplayan var mi? Doktor bazen olur , ayaklarini dik günde iki saat dedi. Simdiye kadar bir faydası olmadı. Herkes hastaneden eve gelince en az 5 kilo tartida az gorür ben 1.5 kilo azalmisim. Bebek bile o kadar değil yani . Deneyimli basina gelmiş anneler ne zaman gecer bu ?
rabia22 mozaik canım bende normal Doğum yaptım ve sonrasında yana doğru da dikişlerim olduğu için rahat oturup kalkamıyordum bebeğime de bakmam gerektiği için genelde oturdum uzanmak yerine ve doğum öncesi hiç şişlik yaşamamıştım ama Doğumdan sonra bacaklarım ayaklarım özellikle ödem toplayıp şişti 7-8 gün geçmedi sonra doktoruma muayeneye gidince uzan yada ayaklarını yere koyma uzatarak otur dedi ve dikkat edince şişlik azaldı şişlik azalınca daha normal çıkıyor kilo da merak etme 🤗 geçer inşallah dinlenmeye çalış uzan yada bacaklarını uzatarak otur derim 😉
Nurdem0433 mozaik ben 1 ay önce sezaryen ile doğum yaptım ayağım elim yüzüm ödemeliydi ayağım ve yüzümde geçti halen elimde var dr ananaslı yeşil çay önerdi günde bir fincan İç dedi yüzük Takamıyorum 😔 O derece şişlik umarım geçer
Balkizinannesi18 mozaik bende zorunlu sezeryan oldum ve çok ödemim oldu. Şuan 22günlüğüm ve baya azaldı ödem
mozaik rabia22 teşekkur ederim ben de bu hafta süt yetirme derdine düşunce hep dolandim durdum ondan da sanirim oldu bu kadar
Celestial Doğumdan sonra benim heryerim değil ama sol ayağım çok şişmişti, resmen kütük gibi olmuştu. Doktora sorduğumda vücudun hamilelikte hep iki kişilik düzendeydi buna göre çalışıyordu, bir süre ödem olması normal dedi. Zaten 10 güne falan düzeldi.
Zeyzey2019_ mozaik benim sezeryan sonrası başladı hemen. 1 hafta 10 gün kadar sürdü. Ayaklarım ve bacaklarım davul gibiydi. 44 numara ayakkabı olmadı resmen şişlikten. Ayağını dik, doktorun doğru söylemiş. Bir de arada eşin ya da bir yakının masaj yapsın çok rahatlatıyor. Hayırlı olsun bebeğin.