fndc Bebeğim 4 aylık ve karnı gurulduyor huzursuz .. sadece anne sütü ile besleniyor neden gurulduyor a acaba böyle durum yaşayan var mı
amansallagitsin fndc gazi vardir. Yediginiz brsy gaz yapmistir bebege. Yada emzirirken hava yutmustur oda yapar gazini iyi alin ayaklarni sicak tuttun yedklernze dkkt edn abur cbur tatlilar hamur isleri makarna uzak durun. Sebze et agrlikli beslenin.
mamabear_ fndc gaz olmasın? Benim de kızımın geceleri belli saatte bağırsakları ötüyor gazı olduğu için. Kiraz çekirdekli kemerini bağlıyorum o ile yarıyor
ezgmrve fndc gazı olabilir acı elma yağı kullanabilirsiniz ayak altlarına az şekilde masaj yapın bir damla da göbek deliğine damlanın umarım iyi gelir benim kızıma geldi
senaayaz fndc meme emerken hava tutuyor muhtemelen ağzına iyice girdiğinden emin olun meme sonrası gazını çıkarın
caglakks Karnı mı gurulduyor bağırsaklarında gaz mı dönüyor bunu net olarak belirtirseniz daha iyi yardımcı olabilirim
fndc Evet çok gazı var biliyorum gaz şurubu da veriyorum hatta acaba doymadı mı diye düşündüm mama da verdim ses gidecek mi diye ama o gürül gürül ses gitmedi.. Hem karnı hem bağırsakları ses devam etti..
guneyokyanus fndc canim bebeklerin karın guruldamasininntek nedeni gazdir. Bebeginin karnina bebe yagiyla bol bol masaj yap ve ayaklarini yukaei kaldir gazini cikartmasina yardim ol
fndc Ardenaden neye olabilir ki alerji emiyor beni öyle değişik bir şeyde tüketmedim … kan damlası başladık sadece
ezgmrve fndc 3 aylık ama zaten çok aşırı kullanmıyorsun bir damla yeterli oluyor. Doktorlara kalsa hiç bir şey yapmayın diyip çocukları ilaca bağlıyorlar resmen
fndc ezgmrve o konuda haklısınız kimyo suyu falan veriyorum ben önceden işe yarıyordu ama uzun süredir artık o da fayda etmiyor. Taviseynizi dikkate alacağım