defnesevvall 12 günlük yenidoğan bebeğim vat. Doğduğunda 3000 koydu. 1 haftalikken 2500 kgya düştü. Çok az anne sütü aliyor . Aptamil mama veriyorum. Sanki kilo almıyor gibi geliyor normal mi
buttercup16 defnesevvall Bebeklerin ilk doğduğunda kilo kaybetmesi çok normal ödem vs atıyor vücutları kilo fazlasıyla geri alıcaktır endişenlenmeyin en az 2 saatte bir emzirmeye çalışın hem sütünüz o emdikçe artar mama gerekiyorsa verin tabii ama olabildiğince minimum tutun tavsiyem anne sütüne yüklenin
ipekmomy defnesevvall Canım kilo veriyorlar evet ama biraz fazla kilo vermiş sanki ama 2 saatte bir beslerseniz toparlayacaktır 15 gün sonra kendi kilosunu yakalarsa normale gelmiş olur
ana0105 defnesevvall aptamilin prosyneo 1 serisi var bunu mu kullanıyorsunuz ben memnunum deneyebilirsiniz
doga112 defnesevvall kaç saatte kaç ml veriyorsunuz. Sık kaka yapması çok normal günde 8-10 kez yapabilir yenidoğan. Siz sürekli emzirin sütünüz artacaktır.
Lumisare hipp mama öneririm doğum yaptığım hastanedeki ebe onu önerdi aldım iyi geldi sütüm yetmiyordu
defnesevvall buttercup16 daha sık besliyorum ama mesela mama yiyor çabuk kakasını yapiyor acaba ondan mı kilo almadi
ipekmomy defnesevvall döner döner canım merak etme bol bol beslemeye bak bende sma ve hipp güzel kilo aldırıyor diye duymuştum arkadaşımdan canım mama da değiştirebilirsin
patat defnesevvall bende aptamil presyno kullanıyorum hem içeriği daha temiz hemde kilo alımı iyi çok şükür sadece içindeki prebiyotikten dolayı kakası yeşil ve kokulu onun dışında memnunum
ana0105 defnesevvall deneyin bence prosyneoyu kilo alımı iyi ve gaz yapmıyor aptamilin bu serisi ayrıca, emmemiz problemli çözene kadar bu kurtarıcı oldu benim için
doga112 defnesevvall 2 saate varmasın pek en geç 2 saat olucak 1.5 saat aralık bile çok hemen acıkıyorlar sarılık yoksa kilo alır merak etmeyin
Mlsyhn defnesevvall bebegim 5.gunde 400 grama yakin kilo verdi bende cok endiselendim ac biraktim diye stres oldum ama 1.ayin sonunda 1kilo almisti. Lutfen rahat ol soylemesi kolay gibi geliyor ama sen rahat oldukca hersey duzene giriyor.