Kizlar oglum 4 yasinda normalde cok sarilip öpmeyi öpülmeyi sevmez hatta bazen izin bile vermez bugun arkadaslariyla bahcede oynuyodu sonra eve cikti gir annem iceri dedim noldu dedim bi anda aglar gibi oldu uykum geldi dedi hayir baska biseyin var senin noldu dedim aglamaya basladi icli icli oglum noldu dedm düstüm dedi ama düsmüs gibi degildi sonra iceri girdi uykum var benim dedi bende tamam dedim üstünü degistirdim yataginda uzan kardesine mama yapmistim onu icirip hemen geliyorum yanina dedim tamam dedi sonra yanina gittim annee diyip sarilip agladi bana ilk defa böyle icten sarildi ve böyle agladigini gördüm ısrar ettm bisey anlatmadi sonra uyuttum onu uyandi aksam yemegi falan derken gayet iyiydi cikolata falan gördü yemegini yemedi genelde pek yemiyor malesef bende yemegini yersen bunlardan yiyebilirsin tabi ki dedim sonra yine ayni sekilde sarilip annee diyip agladi oglum neyin var senin dedigimde bisey demiyor hemende sakinlesiyor en sonda uyumadan önce oyun oynamak istedi oynadik kitap okudum tuvalete gitti geldi kakani mi yaptin dedm uzun kaldin hayir dedi sonra yine annee diyip aglayp sarildi etkinlik falan yaptik sonra uzandik uyudu yani ilk defa böyle bisey görüyorum yasiyorum ki normalde bana cok düskün degildir babasina asiri düskündür sizce neden böyle yapiyor olabilir yasayan var mi bu durumu merak ettim yorumlarsaniz sevinirim