jtulub Arkadaşlar selam. Doğum iznim bitiyor bebeğim daha 3 aylık rapor almam gerekiyor bunu nasıl yapacağım. Hangi doktora gitmem gerekiyor ve ne demem lazım.
Asyaveannesi04 jtulub Kamudaysanız ilk izinlerinizi kullanıp sonra rapor alıyorsunuz rapordan sonra da ücretsiz izin
jtulub Ücretsiz izne ayrılmak istemiyorum ayrılamam da yıllık rapor hakkımı ve yıllık izinlerimi kullanmak istiyorum.
mutlufiller Kamuda ki memurun ilk çocukta 2 ikinci çocukta 4 üçüncü çocukta 6 ay yarı zamanlı çalışabildiğini biliyor musun?
Emias Ben de öğretmenim, bebeğim 19 aylık. İki yıldır idarem yarım gün yapıyor. Öğretmen olmasanız da süt izniniz var. İlk 6 ay yarım gün sonra kademeli olarak artıyor diye hatırlıyorum. Yönetmeliğe bakın yazar. Nöbetiniz varsa iki yıl da tutmuyorsunuz.
jtulub Emias bunları biliyorum. Görevlendirmem ocakta bitiyor okulum uzak diye raporla idare etmeye çalışacağım sonra evime yakın okula gelirsem işe başlayacağım. Araba yok okulum çok uzakta bebek için çok zor olacak diye raporu sormuştum. Süt iznimi elbette biliyorum sayın hocam
jtulub Asyaveannesi04 evet biliyorum ama sorum bu değildi rapor almak için hangi polikliniğe gitmem gerekiyor
Emias Yeter ki size rapor verecek doktor bulun. Bildiğim kadarıyla bölümün önemi yok. Bir arkadaşıma doğumu yaptıran doktoru daha sonra bir aylık rapor vermişti.