patateskizartmasi Hanımlar, bebeği desteksiz oturmayı geç öğrenen var mı acaba? Biz 7 buçuk aylık olduk hâlâ oturamıyor kendi başına korkuyorum😢
papatya122 patateskizartmasi bizde 6 ay 22 günlük olduk hiç oturamıyor destekliyorum ama kısa süre sonra yıkılıyor bırakıyor kendini normalde kaçıncı ay da tam oturur acaba
fkkd patateskizartmasi benim bebegimde ayni ayda benimkide desteksiz oturamiyo ortslama 8/9 ay civari desteksiz oturuyolr diye biliyorum yanis miyim
patateskizartmasi kubra2608 evet götürmüştük. Çocuk nörolojisi ve beyin cerrahisi falan gördü normal buldular. B12 eksikliğinin düşük olduğunu gördüler. Bu da her türlü gelişimi geciktiriyormuş. 1 aydır b12 takviyesi yaptık yükselttik ama hâlâ oturamıyor. Kontrole gideceğiz tekrar ama buraya da bi sorayım yaşayan var mı acaba diye merak ettim 😐
iremeymenn Benimki 10 aylık daha 1 haftadır desteksiz oturuyor bende kafama takmıştım baya vitaminleri çok eksik çıktı dozunu arttırdı doktoru ondan olabileceğini söyledi🙏🏻🌸
patateskizartmasi iremeymenn gerçekten mi🥹 çok üzülüyorum yaa. Ek gıdaya da başladık, bebeğime rahatça yemek veremiyorum bile. Desteksiz oturamayan bebeklere ek gıda başlanması çok da önerilmiyor ama vermeyince de sadece anne sütü yetersiz kalıyor. Ne yapacağımı şaşırdım😐
Okaymam patateskizartmasi abart :D bunun için bebeği 3 aylıkken falan destekli oturmaya baslatman gerek ki alıssın desteksiz oturmaya sanırım yanlıs anladınız
Okaymam patateskizartmasi desteksiz oturamayan değil mama sandalyesinde dik oturamıyorsa ek gıda sıkıntı diye okumustum 🙃
patateskizartmasi Okaymam başlattım zaten. Osman Gönülal hocanın nerdeyse bütün videolarını izledim. 3.aydan itibaren kendimize destekleyerek oturtmaya başlayabileceğimizi söylüyor ve ben de ona istinaden 3.aydan beri oturtmaya çalışıyorum.
Okaymam patateskizartmasi ben de dediğiniz tüm videoları izledim ama destekli ve dik durabiliyorsa sandalyede sıkıntı olmaz hele ki 6.ayında biraz acele mi ediyorsunuz acaba 😊
Yigit_Yagiz_Moms patateskizartmasi 9. Aya kadar normal. O zamana kadar oturamazsa bir pedagog yardımı alın
htcysf patateskizartmasi çok geç kalmış sayılmaz bence siz denemeye desteklemeye devam edin oturacaktır kendisi