kubrace 3 ay 16 günlük bebeğim gece uykusuna geçiyor 10 dk geçmeden ağlayarak kalkıyor aç değil gazı yok memeye gelince tekrar uyuyor yanımda yatırıp meme veriyorum susuyor neden olabilir bu durum yaşayan var mı ?
annekadin21 kubrace atak dönemidir. Dis agrisi başlamıştır. Temas istiyordur. Oda ısısı iyi değildir.. kiyaget kalın yada incedir. Bebisler her şeyden etkileniyo
gorkemmerveege kubrace karnı ağrıyordur memede rahatlıyordur bence. Beniö bebeğim alerjikti ishaldi sürekli bende sürekli emmek istiyordu doltor memede rahatladığını söyledi
gorkemmerveege kubrace memede uyumaya alışmıssa derin uykuya geçerken tekrar alıştığı şekilde dalmak istiyor olabilir. birde sürekli 10 dk civarı uyanıyorsa siz daldıktan 5 dk sonra biraz dürtün saçını falan okşayın bi genleşsin esnesin öyle devam etsin uykusuna o alışkanlığını kırmış olun.
kubrace gorkemmerveege sürekli vermek doğru muymuş ben de sakinleşiyor diye veriyorum ama alışkanlığı zor olur mu doğru bir yöntem mi acaba
adaatuna kubrace 22 derecede askılı zıbın üzerine uzun penye tulum üzerine kundak yapıyordum ne üşürdü ne terlerdi