iamthed Saricizgilibeyazev Migros’tan küçük cam şişede Büyüyo markalı probiyotik maya aldım ben, harika oldu. Ama yoğurt makinesinde yaptığım için de olabilir
Bngl_eylul Saricizgilibeyazev adi yayla probiyotik yoğurt mayası kefir de satılıyor bu arada cnm mayanın ve kefirin paket fiyatı 1.45 tl yanlış hatırlamıyorsam
Ahanife Saricizgilibeyazev ben hiç öyle birşey fark etmedim ama 3 4 ay oldu ben yapalıda yeni ek gıdaya başladığım da yapmıştım normalde çiğ sütle yapıyorum bende diğer normal günlük sütünü hiç beğenmemiştim hiç tutmamıştı o zamanlarda çiğ süt getirememiştim 2 3 kere denediğim de çok beğendim belki şimdi kötüleşmiştir bende hep beğenmiştim için alıp denemiştim
Nurrcem Saricizgilibeyazev kendimize yaptım güzel oluyor ama bebeğime yedirmedim.. Migros da organık günlük süt var oğluma onunla yapıyorum..
Nurrcem Saricizgilibeyazev anlıyorum deneyebilirsiniz O halde .. Bazen çok da kasmamak lazım tabi ki en iyisini istiyoruz ama elde olan imkanlar içinde en iyisini seçmek lazım.:
anneCANan Harikasını ya soruyu sorandan da cevap verenden de Allah razı olsun tek tek kaydedip not aldım önerilerinizi. İyi ki burası var.
Brlhly Saricizgilibeyazev içim günlük sütten yapmıştım iki defa ve çok güzel oldu kesinlikle denemelisin
Bngl_eylul Saricizgilibeyazev olması lazım cnm süt yoğurt koydukları dolapların içinde hatta üst raflarda
Goktugmom Ben hep gunluk sutten yapaiyorum soktan ozel yogurt yapmak icin olanlar var yada sutas gunluk sut tas gibu oluyor