badezerya Kızlar merhaba ehliyet sınavım ayın 25inde bebegim olduğu için derslere katılım sagliyamiyorum ve evden hazirlanmk istiyorum önerebileceğiniz bir uygulama veya site var mi
befnn badezerya YouTube’da kesinlikle Ebru hocaya çalışın sadece ona çalışarak 86 ile geçtim umarım siz de alırsınız hayırlısı olsun
efelinamoms badezerya kitapçıyı okuyun öyle soru çözün ablamda sadece uygulamadaki sorular ile girdi sınava kaldı mutlaka kitapçık okunmalı ben sadece kitapçıyı okudum sonrasında soru çözdüm bilmediklerime bilmem gerekenlerin üstünde durdum geçtim
Ballibademin_21 badezerya yutupta usta öğreticinin tüm videolarını izle ben bukadar detaylı güzel anlatan görmedim bide ehliyet cepte uygulamasını indir bugün geçtim darısı size inşallah 😍
gulirmak badezerya kursun uygulamasının olması lazım ben uygulamadaki soruları çözmüştüm sınavdada benzerleri çıkmıştı
momikaa badezerya yazılı sınav için ben hiç derslere girmedim verdikleri kitaptan konulara bakıp çıkmış soruları çözdüm öyle geçtim
kanalizereis badezerya kolay ehliyet diye bir uygulama var ben onunla çalıştım yazılı sınava. Benim kayıt yaptırdığım ehliyet kursu bana bir şifre vermişti onunla giriş yapmıştım. Sınırsız soru çözebiliyorsunuz ve konu anlatımları da var. 15 gün sadece soru çözdüm 96 ile geçmiştim.
momikaa badezerya açıkçası ben çıkmış soru çözümlerinde çok iyiydim sınavın kendisi bana biraz zor gelmişti ama geçilmeyecek bi sınav değil eminim geçersiniz stres yapmayın yeterki ✨🩵