Hivaa Kızlar kaçıncı ayda salona başladınız ? Benim 4. Ayım oldu spor salonuna başlamak istiyorum. Sizce iyileşmiş midir ameliyatım ? Ağır kaldırma kardiyo hareketleri beni zorlar mı ? Giden ya da etrafında giden tanıdığı olan var mı ?
mervenrresmeer Hivaa ben 3.5 aylıktı başladım hala gidiyorum canım gönlünü ferah tut. B- fit gidiyorum hemde kardiyor ağırlık karışık
Mnli Hivaa ağır kaldırmak zorlar spora gittiğiniz hocanın iyi ve bilgili olması lazım ona göre hareket yaptırması lazım ben 6 aylıkken falan başlamıştım aletli platese
Hivaa adaatuna lceLady benim 4. Ay oldu kilomdan çok rahatsızım 58 kiloydum hamile kalınca şimdi 75 im. Ve bana yük givi yapıştı kaldı üstüme. Başlasam acaba zarar görür müyüm diye düşünüyorum. Acaba bende sizin givi 6. Ayı mı beklesem.
adaatuna Hivaa pilates aslında kilo verdirmiyor kas geliştiriyor önce kardiyo ile yağları yakmanız lazım
Nurci Hivaa hamile kalmadan önce Online pilates yapıyordum doğum yapalı 3 ay oldu hocama sorduğumda 6 ayı doldurmam gerektiğini söyledi bende 6 ay dolunca başlicam
alevvela Hivaa bende 58 le hamile kaldım 78 le doğuma girdim,4 ayda 16 kg verdim, şuan,61 de kaldım bebeğim altı aylık, kalori kısıtlaması yapın ben öyle kilo verdim
Hivaa adaatuna o zamana kadar yememe dikkat edeyim inşallah eritebilirim sonra giderim. Yağ yakan ne içebilirim acaba emzirdiğim için çok fazla kısıtlayamıyorum ama mama da veriyorum.
byzyldz Hivaa benim de yarın tam beşinci ay olcak iki ay önce hiçbir şey hissetmiyorum diye başladım ama ondan beridir sızlıyor ve hala da geçmedi çok iş tutunca bile sol tarafta bi ağrı oluşuyor sadece bir gün tek yapmıştım ve 15 dakikalık bir egzersizdi :/
Hivaa alevvela çok iyi ya bende sizin gibi olmak istiyorum ama ben çok ödem aldım95 ile girdim doğuma sadece 10 gitti
Hivaa byzyldz işte bu yüzden bende risk alamıyorum dikkat edin sonra geri dönüşü olmuyor çok geçmiş olsun bekleyin 6. Ay bitişini
mervenrresmeer Hivaa yani tabi herkesin farklı ameliyay süreci ama bemim Bişey olmadı o yönden anlattım
garfield_ Hivaa canım en az 6 ayı beklemelisin yani benim bildiğim oda plates olur ağırlık için 1 yılı beklemen lazım hafif hareketler tercih etmelisin aceleye getirme spor yap tabiki ama zorlamayacak hareketler olmalı