Lavinia_- Kızlar bebeğim 20 günlük ve gaz yapıcak korkusuyla yemek yemeğe korkuyorum Hatay dürüm felan yemek istiyorum ama gaz yapar mı acaba korkuyorum siz emziriken dışardan ne yiyordunuz ?
degersizbirhayat_1 Lavinia_- herşeyi yiyorum ona da alışsın diye ama sıkıntı olmuyor fazlaca gaz sancısı çektiğini görmedim henüz
Dedektifgadget Lavinia_- dürüm gaz yapar canım biraz ev yemeği ye bu süreçte ama tadımlık yiyebilirsin
mars_ay Lavinia_- annenin sindirim sisteminde sindireceği besinler süte sindirim sonrası geçer yani bu sebeple gaz bebeğe geçmez. Emzirme döneminde aş erme benzeri canının istediği şeyleri ye mutlaka kendini sınırlama
Lavinia_- Dedektifgadget peki ne yiyebilirim yemek yapanım yok yemek yapmaya da vaktim yok ne yiyebilirim dışardan
funda94 Lavinia_- eğer tarhana çorbası pişirirseniz besleyici yiyebilirsiniz, bulgur süt yapar, tatlı niyetine sütlaç olabilir
Dedektifgadget Lavinia_- tarhana çorbası içtim hep ben o dönemde ev yemekleri yapan yerlerde oluyor aslında ama en iyisi çorba ve salata
zehra-98 Lavinia_- bende portakal suyu ve kavun aşırı gaz yapmıştı sabaha kadar kıvrandı yavrum ama mercimek çorbası yapmamıştı biraz izlemeniz lazım belli ediyo bir de mesela çok acı yemiyorum dokunuyo sütten geçiyo sanırım
adaatuna Lavinia_- her şeyi yedim herhsngi bir gaz problemiyle karşılaşmadım Biraz deneme yanılma ile ilgili
nisapoyraz Lavinia_- bebeğim 50 günlük haftada 1 kez Hatay dürüm yiyorum gaz yapmıyor ama sosundan galiba poposu kızarıyor hemen pişik kremi sürüyorum geçiyor
efeninannesi111 Lavinia_- emziren bir anne bir öğün her şeyi yiyebilir gaz için her gün 1 bardak kimyon çayı için.