kbraalparslann Kızlar menülerinizde neler var hepimize fikir olsun Bende mantarlı tavuklu krema ve yanıma makarna , göbek salata ( Tavuk dünyası usul ) Vee kocama pasta yaptım. Bugün doğum günü 🎂
SetenayCo kbraalparslann Kızarmış tavuk Domates çorbası Kekikli kıtır ekmek (kuruton?) Bir de yoğurtlu bir şey yapacağım Yarın da fırında somon fileto Fırrında sebze var
aslananne27 kbraalparslann fırın yemeği , pilav , salata, hoşaf , tatlı olarak esim gelirken baklava alacak
kbraalparslann eslem2 Afiyet olsun tarhana çorbası çok severim ama eşim asla yemez 😔 Yapmaya çalıştık bşeyler 😇
kbraalparslann Sogukbaklava Görüntü mükemmel afiyet olsun 😋. Kapıyı açın geliyoruuummmm 🤗 Afiyet olsun 🧿
SetenayCo kbraalparslann Aslında çoğu zaman haftalık düşünüp malzeme temin ediyorum ama şu mevsim geçişlerinde sebze meyve olayı sıkıntılı. Ne alacağız ne yapacağız, tıkanıyorum bu aralar.
Asafsbn kbraalparslann nice seneleriniz olsun inşallah sağlıkla huzurla Kereviz çorbası Bezelye bulgur pilavı mevsim salata
kbraalparslann Asafsbn Allah razı olsun hepimizin yuvası huzur sağlık mutlukla olsun ♥️ Afiyet olsun 😋
ebrusglm kbraalparslann dünden kalan pudingli kek im bir de mercimek çorbam var kocam işte . Oğlumla onu yeriz yeter bugünlük 😁