eslem00 canım ben birşey diyemem anne sensin evladın için en iyisini bilen sensin 🌸ben sana şöyle örnek vereyim 9 aylık bebeğim var 6,6 aylıkken öksürük burun akıntısı vardı ateşi olmadığı için bende ciddi birley yoktur normal hastalık falan dedim geçer dedim daha sorma bebeğim gözü kanlanmıştı o zamanda hafif hrııltısı vardı öksürük falan yoktu satürasyonu düşük çıktı broşiolit geçiriyor dedi ciğerlerinde enfeksiyon çıktı antibiyotik falan kullandık hava verildi 2 günde bir acile gittik vs be hala hastaneyle uğraşıyoruz 9 aylık olduk satürasyonumuz düşük bronşiolit geçirdiği için daha dikkatli olmamız gerekiyor falan dedi doktor işte herneyse şuan 3 aydır falan hastaneyle uğraşıyoruz Allah korusun şuan öksürse ben direk götürürüm canım yandı en azından doktor dinler ciğerleri rahat ederim doktor enfeksiyon bi günde bitebilir bi günde ciğerde inebilir dedi o yüzden burun akıntısı olsun direk serum fizyolojikle açarım burnunu ateşi olmasada götürüyorum ben içim rahatlıyor 🤷♀️🩷2 gece hastanede kaldı hastanede daha kötü gerçekten 🥹öksürüyor diyorsun nefesi kesiliyor diyorsun Allah korusun valla için nasıl rahat edecekse öyle yap kuzum 🤷♀️