Meryem3344 Merhaba anneler 3 aylık bir kızım var ve işe başlıcam. 3 gündür emzirmenin yanında mama vermeye çalışıyorum ama içmiyor ne yapmalıyım alışması için yardımcı olabilir misiniz
[silindi] Meryem3344 önce sütü sağıp biberondan verin hemen mamayla biberona alışması zor olur biberonun markası ne bilmiyorum ama meme ucunuza yakın ve yumuşak uçlu olmalı mamajoo bu konuda baya iyi.
damlabozkaya Meryem3344 zor bi mamadır içmez her bebek kötü de kokuyor bende beğenmedim aptamil ver derim biz aşırı memnunuz şimi
tgbmhr Meryem3344 merhaba öncelikle ise baslamadan 15 20 gün önce sagım islemine baslamnız gerekmektedir. memeler sagıma alısık olmadıgı icin süt ilk zaman az miktarda gelebilir. bu yazdıklarımı her bir gögüs icin tekrarlayınız 20 dk sağım 10 dk dinlenme 10 dk sağım 10 dk dinlenme 5 dk sağım 10 dk. dinlenme 2 saatte bir bu işlemi uygulamaya calısın
yahsi Meryem3344 Benim bebeğimde de ilk biberon alıştırması maceralı olmuştu,üzülmeyin.Mamasını azıcık tatlandırın pekmezle ona da alışıyor.Her ikisini de azıcık sabır ve zaman lazım.. i
Meryem3344 [silindi] sütümü sağdığımda az geliyor ama emdiği zaman çok mamada üç çeşit biberon denedim üçünüde kabul etmiyor marka olarak sma aldık çalışmaya başladığım zaman sağlığım süt yetmez de aç kalır düşüncesiyle mamayı takviye olarak başlayalım dedik ama içiremedim bir türlü mamadan kaynaklı olabilir mi acaba ilk doğduğunda aptamil almıştık sütüm artana kadar onu içmişti
iamthed Meryem3344 Daha sağıma alışmamıştır göğüsleriniz. 2 saat aralıkla 10 dk sağım yaparsanız, birkaç gün içinde bol bol gelir
Dsedaa Meryem3344 biz aptamil kullanıyorduk sma deneyelim Bi dedik içmedi kızım mama dan kaynaklı olabilir biberon olarak ta nuk marka tavsiye ederim ağız kısmı falan diğerlerinden farklı araştırın isterseniz
salihayilmaz ilk biberona başlandığında olabiliyor canım ben 1-2 pekmezle tatlandırdım sonra alıştı mamasına
Birponcikannesi Meryem3344 lansinoh dene derim birde anne memesine en yakın olanıymış bizim bugün 3. Gün ve suyu onunla veriyorum daha önce kesinlikle almıyordu
Meryem3344 Galiba biraz alıştı 😅😅 biberonu almaya başladı 🤩🤩 mamajoo işe yaradı sanırsam 😍😍😍 birazda pekmez 😅