NeclaLeylaCeydaOhnealaneala bisenakillisinzaten Sağlık ocağında değil de, Hastanede yapılıyor galiba, öyle bir bilgi kalmış aklımda 💁♀️hemşirenize sorsana bi
bisenakillisinzaten NeclaLeylaCeydaOhnealaneala peki bu sadece yumurta beyazına mı yoksa sarısı içinde geçerli mi
egemoms1303 bisenakillisinzaten bizim yumurtaya var hem sarı hem beyaz. Sağlık ocağını gectim devlet hastanesi bile yapmadı üniversitede yaptırdık. Aynı şekilde 1. Yaş aşısı da öyle olacak
Pamuk_esos bisenakillisinzaten bizde akına oluyor hemşireye söylediğimde zaten 1 yaşından önce akı verilmez demişti biz olduk sıkıntı yaşamadık hiç genede siz doktorunuza danışın derim
bisenakillisinzaten Pamuk_esos dün yaptırdık asiyi bana sadece yumurta veriyosun demi dedi bende evet dedim tamam o zaman dedi vurdu. Sarısı beyazi sormadi. Bişey olmaz demi. 🥴
egemoms1303 bisenakillisinzaten daha az tavuk embriyosu var demişti ordaki doktor ama yine de siz sorun detayli bilgi verirler. Ama sağlık ocağı kesin yapmıyor diye biliyorum
egemoms1303 bisenakillisinzaten aşı yapılıyor içerisinde daha az tavuk embriyosu bulunan bir markaymış ücretsiz aynı şekilde. Aşı sonrası 1 saate yakın orada bekleniyor herhangi bir sorun olursa acil müdahale için bizde öyleydi yani 🙃
bisenakillisinzaten egemoms1303 dün yaptırdık asiyi bana sadece yumurta veriyosun demi dedi bende evet dedim tamam o zaman dedi vurdu. Sarısı beyazi sormadi. Bişey olmaz demi. 🥴
Pamuk_esos bisenakillisinzaten yumurta ağırlıklı olduğu için soruyormuşlar hemşire öyle söylemişti inşallah sıkıntı olmaz
egemoms1303 bisenakillisinzaten ama dün yapılmış şimdiye olurdu olacak olsaydi diye düşünüyorum. Yani hastanede bile 1 saat beklettiği için bunu diyorum ama
egemoms1303 bisenakillisinzaten sizin alerjiniz hangisine var. Ebeniz onun kaydını yapmadi mi acaba defterinize bizim her yerde yaziyor koca koca yumurta alerjisi diye 🙂
bisenakillisinzaten egemoms1303 şuan hem diş çıkarma döneminde hem de dünden beri ateşi inip çıkıyor . Dişten mi böyle.asidan dolayı mi çözemedim
bisenakillisinzaten egemoms1303 alerjimız şu an hiçbir şeye yok ama ilk bebeğim de süt alerjisi vardı. Ama onda 9 ay aşısı yapılmıştı hiç ateşi bile olmadı bir sıkıntı çıkmadı Bir de aklıma o takıldı şimdi olsaydı sıkıntı olurdu değil mi