beyzzsenturkk_ şimdi görümce olurum herhalde son dakika bunu buldum diğeri içime sinmedi bugün nişan var sizce nasıl kötü demeyin iadesi yokmus😂
silaa66 beyzzsenturkk_ sen beğendiysen okey kimsenin beğenmesine gerek yok✨ Ama ben beğenemedim pek daha canlı cıvıl cıvıl renkler güzel olurdu 🧡🥹
SevimliHayaletCasper beyzzsenturkk_ güle güle giy cnm tabi senin zevkin beğendiysen sorun yok. Küpe ve yüzük yeterli buna
maygirl beyzzsenturkk_ at kurugu guzel olur.elbise cok kapali cunku acik sac cok daginik goruntu olur.kupe ve yuzuk yeterli
beyzzsenturkk_ uykusuzanne__ evet diğerine cok sade dediler topuklu kaldırıyor bunu bakalım artık takı vs ne takılır bilemedim boynu kapalı kollarım da görünmüyor saç olarak ne yapabilirim buna
beyzzsenturkk_ silaa66 açık lila bebe mavisi ve lacivert vardı pek beğenemedim yoksa zümrüt yeşili cok cok güzeldi ama o mağazada yoktu başka mağazada da bedeni yoktu saçıma her renk gitmiyor o yüzden siyaha kaldım☺️🌸
[silindi] beyzzsenturkk_ daha cok tesettur elbisesi gibi bide rengi siyah olunca iyice kapatmis seni keske daha canlı olsaymis renkleri naçizane fikrim 😊
beyzzsenturkk_ [silindi] bebe mavisi lilası bir de laciverti vardı lacivert giyemezdim gelinimiz o renk giyinecek rol çalmak istemedm aklımda zümrüt yeşili vardı çok da güzeldi ama o mağazada yoktu mecbur siyahını aldım sağlık olsun ama cok rahat bir elbise🌸
pasaklisinkukuli beyzzsenturkk_ rlbise çok güzel ama diğer elbise gayet kısa iken açık giyiniyorsun demekkki bu elbise bir o kadar kapalı onun dılında cok hoş sıkı bir topuz ile cok güzrl olur
beyzzsenturkk_ pasaklisinkukuli evet normalde açık giyiniyorum ama giyemeyeceğim şekilde yırtmaçlı kısa ya da aşırı uzun taşlı ağır elbiseler vardı bunu tiktokta görmüştüm bugunde mağazada bulunca kaçırmak istemedim ayakkabıyla kalkıyor açıklara da yakıştırıyorum böyle elbiseleri ☺️🌸
beyzzsenturkk_ aslananne27 çok açık giyinen biri olarak söylüyorum giyince prenses gibi hissettim o yüzden kapalılığı rahatsız etmedi teşekkür ederim 🎀☺️
beyzzsenturkk_ Dedektifgadget evet ama kapalı elbisesi gibi demişler bi tık kırıldım😂😂 nişanımda da tesettür elbisesi almıştım normalde açık giyinen biriyim ama bu tarz şeyler çok hanım hanımcık gösteriyor ya da bana öyle geliyor🌸☺️
gurbetteanne10 beyzzsenturkk_ saçının rengine yakışacak çok daha güzel renkler var bide tesettür elbisesi gibi anlayamadım 🤔
beyzzsenturkk_ gurbetteanne10 tesettürlüler icinde uygun aslında açıklar da giyiyor artıık insanı hanım hanımcık gösteriyor☺️
ahkalbimm beyzzsenturkk_ ayy ben bu elbiseyi instagramda bir kaç kere gördüm dedim keşke zayıf olsamda alsam. Bence size çok yakışmış ayakkabı saç makyajla tamamlanır çokta güzel olur 😍
beyzzsenturkk_ ahkalbimm bende tiktokta bi butikte gördüm niyetim zümrüt yeşiliydi ama en iyisi siyahtı diğerleri olmadı bedenleri de yoktu zaten bence almalısınız size de cok yakısır sadece 1.70 küsür olmaka rağmen elbiseyi kaldıramadım topuklu şart gibi
dilara_0 beyzzsenturkk_ bence şık bir dağınık topuz ve hafif boncuklar ile aşırı şık bir duruma gelirsin… 💕🌹
beyzzsenturkk_ Yazmelegi_ bu aralar hoşuma gidiyor ya bi kızda görmüştüm o da aynı renk saç ve elbiseyi giymişti aklımda ki renk zümrüt yeşiliydi ama en uygun siyahını buldum hanım hanımcık gösterdi 😂😂
beyzzsenturkk_ Gulsen4224 yok hiç üzülmedim cunku internette de görüp çok beğenmiştim öyle çektiğime bakmayın acele giydim cıkardım hazırlanınca tekrar atayım🥺🥺