Naydolunay Bebeğim 36 günlük bazen aç kaldığını hissediyorum mama vermek istiyorum siz hangi mamaları kullandınız bebeğiniz memnun kaldı bana öneri de bulunabilir misiniz?
[silindi] Naydolunay Kilo alımı ne durumda. Doktorunuzla görüşün gerekliyse başlatır zaten her mamada her bebeğe iyi gelmiyor.
serpilataman Naydolunay Anne sütüne en yakın mama aptamil ben de oğluma kullanıyorum,size de tavsiye ediyorum.Gelişimini,bağışıklığının güçlü oluşunu doktorumuz çok yerinde buluyor.
Naydolunay [silindi] Şu an şehir dışındayım evimde olsam belki oturup sürekli emziririm ama bura da bazen oturup emzirmeye vakit bulamıyorum yeterince doyduğundan emin olamıyorum, doktorumuza görünemeyiz yani şuan, kilo alımı aslında çok iyi sadece bu dönemlik bi şey istiyorum
[silindi] Naydolunay Yanlış anlamayın kırmak değil niyetim. Ama emzirmeye vakit bulamamak biraz saçma sokakta bile olsanız dışarda gezerken bile üzerinizi kapatıp emzirebilirsiniz. Sizin bir şeyler yüzünden emzirmeye vakit bulamamanız değil tam tersi bebeğinizle ilgilenip emzirmekten başka şeylere vakit ayıramamanız normal olan. Kilo alımı iyise mama niye veresiniz yazık günah sütünüze anne süt gibi bi imkan varken kilo alımı sağlığı vs iyi gidiyorken mamaya hiç gerek yok inanın. Siz aç kalıyor dedikçe sütünüzde etkilenir. Bol bol emzirin. Mama vermeniz (mama daha uzun süre tok tutacağı için) sizden uzaklaşmasına neden olabilir.
salihayilmaz ben aptamil kullandım, içerik olarak anne sütüne en yakın mama aptamilmiş canım, bebeğimn gelişimide gayet güzel, memnun kaldım
damlabozkaya bende aptamil kullanıyorum ve çok yarıyorda aptamil.. diğer mamalarda çok zorlandık valla