ea_aylms6 Akşama misafirim var waffle yapmayı düşünüyorum ama çilek mevsiminde değiliz. Bulunur ama tadı olmaz sanırım. Muzla yapacağım ama sade muzda görüntü olarak hoş durmaz çilek yerine başka hangi meyve konur?
milletsanakanalizemiolacak ea_aylms6 kivi,muz,ve parça çikolatalar çok lezzetli oluyor ama waafle beyaz çikolata sürüp üzerine kivi ve muzu dilimleyip en üzerine bitter çikolata sıkıp sonra beyaz ve sütlu çikolatalar serpiştirebilirsin lezzetli oluyor
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala defnevedoruk kivinin tadını bende beğenmedim ama ağzımın tadından mı, kividen mi anlamadım 🤷🏼♀️
defnevedoruk NeclaLeylaCeydaOhnealaneala bende yeni hamileyim kendim tiksindim sandım ama doğramıştım tadına bakan kimse beğenmedi, daha zamanı gelmemiş herhalde
Esoz1110 ea_aylms6 Diyetteyim tribe girdim suan😅😅😅 çikolata sosu,fındık,ve çakıl taşı çikolata da olabilir muzla kivi varmı görmedim çünkü
masal98 ea_aylms6 nerde oturuyorsunuz bizim burda çilek var bende her hafta alıp mutlaka waffle yapıyoruz😂
ea_aylms6 masal98 ben bu pazarda hiç çilek görmedim marketlerde de görmedim Ankara’da oturuyorum. Sadece bir yerde görmüştüm onda da tadı berbattı