aspurceg8 Merhaba günaydınlar 💕 bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi bebeğim 8 aylık uyku düzenimiz alt üst olmuş durumda artık kızımla beraber bizde mahvoldum uykusuzluktan baş ağrısı başladı resmen 2 saatlik uyku ile kalan 22 saati uyumadan geçirebiliyor resmen tabi ağlama krizleri bolca oluyor geceleri saat başı muhakkak uyanıyor ve uyumuyor çok zor uyuyor desteksiz kendi kendine uyuyan bir bebekti bir anda tamamen değişti kucakta uyur oldu gündüz uykusu kalmadı doktorumuz bay bay damla diye birşey tavsiye etti kullanan var mı ?
3kedili2bebekli aspurceg8 çok zararlı bitkisel denilen ama bitkisel olmayan çok fazla yan etkisi olan ve bağımlılık yapan bir damla forumda arama kısmına yazın bir anne kendi kullanmis çok kötü olmuş, bebeklerin vücuduna ağrı veriyormus vs bir sürü kötü etkisi var 8. Ayda uyku gerilemesi var ve ayrılık kaygısı başlıyor böyle şeyler çok normal bende şu an 12. Ay atağını yasiyorum çok eziyetli ama sabretmemiz sakin olmamız gecmesini beklememiz gerekiyor
Yazmelegi_ aspurceg8 tavsiye etmem, benim kızıma denedim kısım geceleri çığlık atarak uyaniyodu o damla yüzünden
htcysf aspurceg8 atak haftasında olabilir size yardımcı olabilecek birisi varsa yanınıza gelse sizde dinlenseniz biraz bence geçici bi süreç kendinizi üzmeyin ama bay bay damla çocuklarda sadece uykuya geçişi kolaylaştırıyor uyku süresini uzatmıyor burda kullanan annelerin yazılarına da bakabilirsiniz ve yan etkileri de çok
Ayissiya41 Bn kullandım ama Bi faydasını görmedim, bünyeden bünyeye değişir tabi, eczacı 10 damla ver dedi ben 20,30 verdim ona rağmen Bi işe yaramadı bizde.
aspurceg8 Ayissiya41 ilaca karşı değişik bir bağışıklığı var zaten ama ne olur işe yarar mı bende bilmiyorum
aspurceg8 3kedili2bebekli doktorumuz baya dünya çapında ünlü bir çocuk doktoru bu kadar zararlı ise nasıl bitkisel gönül rahatlığı ile verin diyerek tavsiye edebiliyor şaşırıyorum ya
3kedili2bebekli aspurceg8 tüm eczacılar bile tavsiye ediyor bende şaşırıyorum şikayet vardan okusanız bile anlarsınız
aybars1234 Bize de önerdi alacaktık almadık araştırdım ters tepiyor diye çok yan etkisi oluyormuş şu an 8 aylık canımızı okuyor uyku hiç yok nerdeyse ama canı sağolsun doğalına bırakmak lazım zor ama düzelecek ne kadar yorulsakta geçecek elbet bebeğimi damlayla uyutmak istemiyorum
aspurceg8 Bende damladan emin olamadığım için sormak istedim zaten ama bunun bir doğal yolu yöntemi olmalı ya çünkü bizlerde uyuyamadıkça yeterli olamayız onlara gerek ruhen gerek bedenen
aspurceg8 3kedili2bebekli okudum baya evet sorun yaşatıyormuş ama memnun kalanda var tabi tehlikeye atılır mı asla nöbet geçiren bebekler olmuş Allah korusun bunca şeye nasıl öneriliyor ben onu anlamıyorum ya
aspurceg8 htcysf artık o ağladıkça bende ağlamaya başladım hem hasta hem haftalardır uyunuyor zdueup durup ağlar oldum istemsizce bi çözüm için gittim damla dedi ama emin olamadım bende