12343535 Arkadaşlar 10 gün sonra 6. Ayımıza giricez çok sık uyanmalar gündüz uykularının eskisi gibi uzun sürmemesi sebebi nedir yaşayana var mı ?
Melisinannesii 12343535 erhaba benim kızım da bugün 6 aylık oldu. 1 haftadır geceleri uyuyamıyor 4-5 gibi uyanıyor. Sizin durumunuz düzeldi mi?
tevhide37 12343535 benimkide aynı 4 kere uyanıyor 4. Ye uyutuyorum kundağı bıraktırayım diyorum dönmekten uyanıyor bu seferde kumdaklayıp sallıyorum kımıl kımıl durmuyor kıllarını tutuyorum savaş veriyoruz resmen sonunda uyuyor kundakla yatakta sınradan dönüp açıyor kendini zaten 😩
12343535 Bazen krizlere giriyor sakinleştiremiyorum Bende onunla birlikte ağlamamak için kendimi zor tutuyorum bunun bi süresi var mı
meriiiiiiiiii 12343535 bizimde 5 ay 20 günlükken başladı 6 ay 16 günlük hala aynı ama şuan diş çıkarıyor sürekli uyanıp ağlıyor düzelmiyor bacım hep bişeyleri çıkıyor atak bitiyor diş çıkıyor
12343535 Evet aynısını yaşadım ara arada yaşıyorum. Bazen düzelir gibi oluyor yine çok uayanıyor. Ama sanırım gece uykusuna çok erken geçirdiğimiz içinde olabilir ben bi kaç gündür biraz geç yatırmaya çalışıyorum birde baybay night damla kullanmaya başladım.