mfa61 cnsckr şöyle düşün her bebek anne sütü almıyor reddediyor o zaman o bebeklerinki nasıl geçiyor ? Sütünün devamlılığı için emzir tabiki ama eger yetmediginden eminsen tabiki de ek vericeksin cocuga
Fstk cnsckr açlıktan kan şekeri düşüyor ve onun için uyuyor o zaman da sarılık değeri artıyor. Ayağının altına vur, çok hafif burnunu sık, altını aç uyandır bir şekilde , beslendikce ve çişini yaptıkça atlatacak inşallah
mbarlasu cnsckr Ben topuklarını sıkıyordum zar zor uyanıyorlar evet sütümde yoktu sadece mamayla besliyordum aç bırakmıyordum en önemlisi aç kalmaması yoksa kan şekeri düşüyor. Geçici bi süreç geçmiş olsun 🌹
gamzeciik cnsckr valla mamayla atlattık biz sarılığı bide sağabildiğim sütlerle. Bebeğin ağzını açmaya dermanı yok nasıl emecek, o diyenler kendi doğursun emzirsin o zaman 😅
birbebekle cnsckr şöyleki 19.3 tü sarılık değeri 5. gününde. Muayenede doğum kilosunun üstüne çıkması ve sütle beslendiği için doktorunuz fototerapiyi önermedi sadece emzir her bık dediğinde. Ve ben sonraki süreçte her 20 dk da bir 20 dk üzeri emzirmeye başladım. Bu sayede o değer düştü ancak uzamış sarılığı vardı 3 ayına kadar ancak ne kilo ne boy ölçüsünde ne de diğer konularda hep iyiydi o yüzden bir sıkıntı olmadı. Sizde süt ve mama olacak şekilde sık sık en fazla saat başı besleyin bebeğinizi inşallah şifalanır
Nur016 cnsckr canım benım bebeğimde sarılık oldu aile dostumuz olan doktorum bana gece gündüz evin ışığı açık kalsın dedi 4-5gün boyunca gece gündüz açıktı ışık bir saatte emzir ve mama ver biz öyle atlatmıştık çok şükür umarım sizdede işe yarar