Merhabaaa bebeğim ilk doğduğunda sütüm gayet geliyordu ve doyuyordu sarılığı başladı ve uzamış sarılık olarak devam etti şoğu doktor mama kullanmamı söylemişti sarılığı için ama hem bebeğim mamayı sevmedi hem de ben kullanmak istememiştim 4 farklı mama denedim istemedi bende sadece enzirdim 2 ay boyunca ve 2 ayda 2.840 doğmuştu 5 kilo oldu bence ve 49 cm di 58 cm olmuştu bence gayet yeterli bi gelişmeydi sarılığı geçmemişti evet ama sarılık değeri azalmıştı geçmek üzereydi sütüm yetiyordu. Bir gece gaz sancısı yüzüneen hstaneye gittiğimizde bu bebeğin kilodu yeterli değil ayrıca uzamış bi sarılığı var bu şekilde geçmez bebeğinin seveceği mamayı bul ve ver demişti bende öyle diyince aldandım ve gittim hemen başka bi mama aldım bebek açken ona verdim ve sevdi onu kullanmaya devam ettik fakat bu sever emzirmelerim azalmıştı eskisi kadar emmiyordu göğüs ucuna uygun biberon da kullansam (avent) yine de meme reddi yapmaya başladı silikon uçla emzirdim bu sefer de hızlı akan önsütü emiyor sonra hemen bırakıyor sinirlenip ağlıyordu düzenli sağım yapmaya çalıştım ama ister istemez sütüm azaldı hemde baya azaldı biberonda 200 cc yi gören sütüm şimdi 30 cc zor çıkarıyor hemde 2 göğüsten. En iyi pompa bebeğiniz ve anne sütüne devam etmesini istiyorum mama hem ekonomik aşıdan kötü hem de anne sütü kadar yararlı değil şimdi sütlerimi sadece sağıyorum onları da dolaba atıp stok yapıyprum az da olsa verebilmek için. Sütümü tekrar arttırmak ve emmesini sağlamak için ne yapabilirim