prenseslerin2annesi Bebeğim 10 aylık bugün mamasına cennet hurması muz ve ceviz kattım mamayı yedikten sonra çok ağladı midesi bulanıyor gibi yaptı cennet hurmasından dolayı olmuş olabilirmi
aslananne27 prenseslerin2annesi mama derken canım muhallebisine mi kattın ağır gelmiş olabilir ne kadar kattiginda önemli miktar
birannebircocukk prenseslerin2annesi gecmıs olsun sanmıyorum bebegım 7ay 10 gunluk bende az az ıkı gundur verıyorum hıc boyle bı tepkı vermedı ama cocuktan cocuga degısır
asellinaninannesiii prenseslerin2annesi o konu hakkında bilgim yok , belki sevmemiş olabilir. Bende onu yiyince midem bulanıyor tadı mayhoş mu desem ne desem garip geliyor işte canım. 8 aylik bebegime bende verebilir miyim bilginiz var mi
prenseslerin2annesi aslananne27 evet muhallebiye kattım 1 muz yarım cennet hurması 1 cevizi blendırdan çektim bu karışımdan 3 tatlı kaşığı kattım fazlamı koymuşum acaba
prenseslerin2annesi hry410_ cennet hurmasından dolayı biraz tatlandı muhallebi belkide çok şekerli geldi ☹️
aslananne27 prenseslerin2annesi muhallebi zaten kendisi ağır yarım cennet hurması bir muz çok değil mi🤭 ağır gelmiştir bebise miktarı az tutarsan bişi olmaz
aslananne27 hry410_ cennet hurması ve muz aynı anda verildi mi kabiz yapmıyor 🤭benim oğlum kabızlık ta çok çekti muz da yesin vitamini alsın diye cennet hurması ile verirdim kabiz olmazdı
prenseslerin2annesi aslananne27 muz ve yarım cennet hurmasını blendırdan çektim 3 tatlı kaşığı kadarınu muhallebisine koydumm
faryaa prenseslerin2annesi miktar olarak fazla gelmiştir yada fazla tatlı olmuştur fazla tatlandırmayın yiyeceklerini bizede ağır gelir mesela aynı tatlı ürünler bir arada olduğunda yoğurt çok az yedirebilirsiniz biraz rahatlatır ama zorlamayın
prenseslerin2annesi faryaa banada çok tatlı geldiği için midesi bulandı gibime geliyor sabaha düzelir inşallah şuan çok sık uyanıyor 😣
aslananne27 prenseslerin2annesi gece verme ağır gelir çok tatlı çünkü biz bile yesek midemiz bulanır gündüz ver öğlen arası
maygirl prenseslerin2annesi agir gelmis olablir.boyle karismlar bi yetiskin olarak banada agir geliyir.bebekte ne yedigni anlamiyor tek tek tat bilerek yedirmek seçicilik oluşmasinada engel olur hem.
MinikPandam_ prenseslerin2annesi bazen o hurmalar dilde karincalanma gibi berbat bir his oluyor yedikten sonra acı bir tat bırakıyor belki de ondandir