basakburcu Bebeğim 11 aylık yarım saat 1 saat arayla sürekli uyanıyor. Önceden bu kadar sık değildi en azından 2-3 saat uyurdu. Sizinkilerde böyle mi nasıl aşacağız hu durumu bilmiyorum. Artık stresten uykuya dalamıyorum zaten uyanacak birazdan diye
efnanveannesi35 basakburcu bende burada durayım 10.5 aylıgız yaklaşık 1.5 aydır bizde böyleyiz artık uyuyamıyorum afedersiniz lavaboya zor gidiyorum sürekli uyanıyor uykuya dalamıyor uykusunu alamıyor
askbebegimmbenim basakburcu aynı durum bizdede var. 11 ay 24 günlük bunun için sırf doktora bile gittim. Uykuya direniyo.uyusa bile her saat ağlayarak kalkıyor bazen 30 dk 1. Doktor normal diyor 4 8 aylarda ve 1 yaşta oluyor genelde bu durum dedi
kado5518 basakburcu benim kızım normalde 12 saat delilsiz uyur.Şuan 14 aylık azı dişleri çıkıyor saat başı uyanıp ağlıyor uykusunda emzigini veriyorum uykuya geçiyor hemen.Şu bı kaç gündür çok uykuya direniyor çok zor uyutuyorum🥺🥺
curlymomms basakburcu ayy bizdede var ayni problem gayet guzeldi uykulari son 4 aydir falan 11. ayla ne oldu anlamadim
eslem2 askbebegimmbenim onlar için hersey normal zaten benimkide 14 aylık ayni şekilde kalkıp duruyor Allah yardımcımız olsun bacım