Grupyildizi Sizin evinizde rutubet yapiyor mu catimiz yoktu yaptirdik bu sene ustte yalitimda var ama yok yine evim rutubet yapiyor köselerde of ya cok corkin gorunuyo evim en sevmedigimde sey yani
_mom Grupyildizi evet özellikle odam meğer üst kat soğukmus bizim ev sıcak o şekilde terleme yapıiomus. Geçen sene baya çektik en son üst kat evde yok yazlıkçılardi gecen sene aradık dogalgazinizi açın dedik ev sahibimiz bu arada açtılar düzeldi bu senede geçen hafta aynı şeyi yaşadık sözde doğalgazı acıkmış odam aşırı terlme rutubet yaptı kokmaya başladı yine söyledik sözde doğalgazı açıktı yalan diomus demekki sonraki gün terleme rutubet geçti her zaman garip bir kokusu var evimin ev sahibi bu defa evlerindeler gitselerde doğalgazı kapatmicaklar bu şekil çözüm bulduk. Yalıtım çözüm olmadı sözde voyada etkili falan yok tek çözüm üst katın ısınması
CatBoy Grupyildizi Dün temizlik malzemeleri satan bir dükkana gittim malzeme almak için. Sohbet esnasında banyomun tavanındaki küften bahsettim. Çamaşır suyu sık gece sabah bak dedi. Dediği gibi sprey şişesine döküp sıktım sadece sabah baktım bembeyaz olmuş. Bizim duştan sonra oluşan nemden kaynaklanıyor havalandırma yetersiz kalıyor Şuan böyle geçici bir çözüm bulmuş oldum.
_mom Grupyildizi ev sıcak dışardan soğuk aldı sürece ne yaparsan yap terler onun soğuğu almaması gerekir
oglumubeklerken Grupyildizi valla benim evimde de oluyor ya, çatımız da var herseyimiz var. Bizim tek sorunumuz evimiz sıcak oluyor kışın, e dışarısı da soğuk, özellikle yatak odam kuzey cephe en çok orası oluyor
elifbarcin65 Bende giriş kattayim alt katında dükkan var tabii soğuk ev sıcak alt kat soğuk oluyor ve terleme yapıyor çözüm yok buna ara katlara taşınmak bence😟
elifbarcin65 Grupyildizi anladm canm çamaşır suyunu bir spreye ko o şekilde temizle içinede Güzel.kokan bişeyler sık 🥰
alinmom Grupyildizi bildiğim kadarıyla soğuk ev rutubet yapar yani zor ısınan evi çok açarsanız yapar birde rutubet kokusuna da kedi kumu tebeşir kömür evde bir kenara konulduğu zaman koku olmuyormuş 🤷🏻♀️
oglumubeklerken Grupyildizi işte o yüzden oluyor muhtemelen, ev sıcak oluyor ya dışarısı da soğuk haliyle nem oluyor. Bizimde aynı durum çünkü
oglumubeklerken Grupyildizi işte o yüzden oluyor muhtemelen, ev sıcak oluyor ya dışarısı da soğuk haliyle nem oluyor. Bizimde aynı durum çünkü