Yunusemreannesii Kızlar benim oğlum 31 aylıks applyamıyor çabalıyor ama ziplayanamıyor Ve onla bir ay arası olan ve iki ay arası olan çocuklar zıplıyıp atliyorlar ama benim oğlum atlayamıyor yapamıyor sizce bir sıkıntı var mı veya böyle olup sonradan ziplayan var mı
venivjdjo Yunusemreannesii benimki de ziplamiyordu İnternet’e video vardı ayicik zıplıyor ona baka baka ziplamaya başladı 34 aylik
Kumralada Yunusemreannesii benimde oglum 30 aylik ziplayamiyor ben destekliyorum ama tam bi sicrayis yok hic aklima bi sorun oldugu gelmedi geri kalan herseyi yapiyiorsa sorun yok bence🤗🌸🙏
Fidelcee Zıplama beceri 27 aya kadar kazanılıyor diye biliyorum . Ziplayamamasinin tam anlamıyla sebebi ne? Korku mu? Genetik yapı mı? Ona göre bir fizyoterapist ya da ergoterapistle görüşebilirsiniz . Siz bol bol zıplama etkinliği yaptırabilirsiniz bu arada
Kumralada Fidelcee benim oglum ergoterapiste gidiyordu hic ziplayamamasi konu bile olmadi takla atiyor mesela ama ziplamiyor napacaz🤗😊🥰
Kahveseveranne Yunusemreannesii daha önce hiç ziplatmadinız mı ben 22 aylıkken trambolin aldım 25 aya kadar elini tutup beraber zıpladım sonra yatakta ziplattim derken alıştı
Fidelcee Yunusemreannesii yani korkudansa eğer eğlenceli hale getirmeye çalışın . Benim oğlanda 26 aylıkken zıplamaya başladı. Daha küçükler zıplayabiliyorken bizimki zıplayamıyordu o dönem çok kafaya taktım. Sonra eğlenceli hale getirdim. Müzik açıp ellerinden tutup zıplatiyordum. Yatakta koltukta zıplatıyordum. Ama en etkilisi yaşıtı bir çocukla zıplamak oldu . O zıplayınca özendi sanırım baktım 1 2 gün içinde o da ziplamaya başladı 😅
hunilimomy Yunusemreannesii hopla zipla videosu var onu açarsanız belki heveslenir cok tatli zipliyorlar benimki her hareketini ogrendi ordan